Sargeras napisał(a):
sula napisał(a):
Ciekawe czy troll czy ktoś na serio ma tak pod czupryną po przestawiane :/
Rotfl. Który z argumentów tego gościa z fejsa jest chybiony lub nieuzasadniony? Może zamiast pisać prymitywne komentarze wypowiedz się w sposób cokolwiek merytoryczny?
Tak się składa, że z powyższym tekstem ciężko się nie zgodzić. W rzeczonym wywiadzie JKM dał popis tak karkołomnej retoryki, że bardziej się ośmieszył niż wypromował. Do listy przegięć dodałbym postulat stawiania śp. Lecha Kaczyńskiego przed Trybunał Stanu za podpisanie Traktatu Lizbońskiego. Tak się składa, że ten człowiek stawiał suwerenność Polski wyżej, niż "interes europejski", z czego notorycznie czyniono mu zarzut. Można było zapytać JKM co w takim razie przewiduje dla negocjatorów i sygnatariuszy wejścia Polski do UE. Szubienicę? Komorę gazową?
Ja bym się pokusił o jeszcze dalej idącą tezę: dopóki JKM będzie wodzem, żaden UPR, żadna Nowa Prawica nie wejdzie do Sejmu.
Ee chybiłeś trochę ,ale nie ważne.
Po 1 JKM uważam za klauna. Po 2 gościa ,który się podnieca i przejmuję JKM na tyle ,żeby taki "apel" puścić uważam za jeszcze śmieszniejszego od samego JKM albo trolla właśnie.
Nie zależy mi ,żeby UPR wchodziło czy nie wchodziło do sejmu mam to zasadniczo głęboko w dupie. Po prostu mam śmiechawę z tego flejmu, z JKM i z całego UPR i podobnych.