Niektórzy podejrzewają go o agenturalność, tj. kanalizowanie pewnych złych uczuć niezadowolonych ludzi.
I tak by to wyglądało.
Zebrał grupę frustratów, przeciwników rządu, UE, reptilian i kokluszu, po czym spektakularnie zaliczył wyborczy fail.
Aktywiści zostali na lodzie na następne 4 lata.
Osobiście moje zdanie na temat JKM jest umiarkowane, aczkolwiek nie ufam mu. Tyle lat w polityce i same faile.
Zobaczcie na Nowy Ekran - dwóch kolesi używając Sądu Najwyższego w jeden sezon wygrali z PKW i komitet ma szanse być zarejestrowany. Wygrana niby lokalna, ale precedens krajowy jest.
Coś nt. Palikota:
http://gosiaczek.salon24.pl/210763,pytania-do-palikota
Taka uwaga moja: nikt nie chce przygłupiastych ateistów (bo rozsądnych jest raczej niewielu) i antyklerykałów mieć w partii, no to Palikot się na ochotnika zgłosił żeby partyję zrobić. Mówił nawet o tym ostatnio Czarzasty w TVN24 hehe. I tak powiedział dosłownie: SLD nie jest przeciw Kościołowi, bo spora część elektoratu to katolicy. A Senyszyn jest w SLD na pokaz tylko, żeby nie było, że dla takich indywidua nie ma u nich miejsca.
Jeszcze taka uwaga nt. wniosku o trybunał dla jarkacza i ziombry. Cała ta banda to jedna banda. 4 świnie przy korycie plus kowal, niemalże banderowiec. Ręka ręke myje, nie dadzą sobie krzywdy zrobić. jarkacz potrzebny by ktoś czasem nie głosował na tego popaprańca JKM albo nie daj Boże na jeszcze jakąś inną, nową partię. Po to próg 5% - by czasem nie wszedł do sejmu np. człowiek który będzie mówił prawdę. Czuma stwierdził że nacisków nie było? Poprawili go, przecież naciski na pewno były. Wczoraj w radio powiedział: zostałem przegłosowany. A jak ktoś łeb wychyli to młotkiem, google historie red. Jachowicza, Chołdy, Goczyńskiego, Wesołka, Kękusia.