O ja pierniczę, ale mam rzeszę zwolenników...
@Aldatha
Ten Vapor-X to akurat Kaiki, nie mój - ja miałem Toxica, poszedł na pniu ładne parę miesięcy temu. Orientacyjna cena? Pfff, hmm, echh.. Nie wiem, rzuć coś na PM - obiecuję, że nie zedrę. Karta jak nowa, pudełeczko, kabelki + faktura zakupu z Camino.pl (gwarancja pewnie jeszcze z 10 mcy).
@tomugeen
Dostałem betę dosłownie na 24 godziny bo znajomy wyjeżdżał w delegację, jutro z rana żegnam się z D3
Nie wiem co za bardzo pisać bo w zasadzie tyle tego po necie krąży, że na pewno bym się powtarzał. Generalnie rzuciłem się na barbariana i staram dobić do max poziomu (jeszcze 2 levelki
) no i męczę crafta (też staram się dobić do maxa ale to raczej mi się nie uda bo z kasą ciężko). Jak macie pytania to walić, postaram się odpowiedzieć najlepiej jak potrafię (i zgodnie z tym stanem wiedzy po parunastu godzinach styczności z betą).
@Drisker
Co do testu wydajności to powiem jeszcze tak - największa zadyma jaka miała miejsce w grze to było gdzieś w katedrze, niedaleko Leorica - zrobiłem zrzut ekranu specjalnie aby moby policzyć- było ich ok 20 (łucznicy stali dalej, więc nie weszli mi w kadr). Większych grup nie obczaiłem, więc test 200 zombali na raz w sumie nie do końca jest taki zły