Xanth napisał(a):
zaboleq napisał(a):
Zgłosiłem topic do zablokowania, bo jego temat mnie obraża a moderacja nadal nic.
Tylko dwa zdania. 99% postow w tym dziale kogos obraza. Ale nazywanie kogos przestepcą bez wyroku sądu jest niezgodne z prawem i na to tu zgody nie bedzie. EOT.
X.
Publiczne znieważanie też jest niezgodnie z prawem. Dlaczego jest na to zgoda?
Bo jak rozumiem nazwanie kogoś złodziejem = be, wyzwanie od idiotów - cacy?
Publiczne nazwanie kogoś durniem, idiotą czy imbecylem bez jest tak samo niezgodne z prawem jak nazwanie kogoś złodziejem. To nawet ten sam paragraf...
Więc może Xanth wyjaśnij, które obelgi uważasz osobiście za zabronione, a które za dozwolone. Potem umieść to w regulaminie forum - i dopiero wtedy zacznij to egzekwować - w końcu wybrali cie tu byś sprzątał, więc rób to co do ciebie należy...
No i dlaczego gdy Zaboleq był wyzywany od złodzieji - żadnej reakcji nie było? A nie widziałem nigdzie wyroku sądu który uznał go winnym. Dlaczego?
A może zamiast nagle i znienacka wymyślać jakieś swoje durnowate prawidła i wprowadzać je w życie - zapoznaj się z łaski swojej z regulaminem tego forum, i zacznij go po prostu egzekwować.
Kurwa (dozwolone?) zacznijcie wybierać normalnych modów, bo co jakiś czas prawa moda dostaje jakiś filip z konopii, palma mu z radości wali w łeb i zaczyna chłopak się miotać, bo wstał lewą nogą, bo kogoś osobiście nie lubi, lub "bo tak".