roball napisał(a):
Pieprzenie, ze gra jest zrobiona "pod AH" jest smieszne, bo przeciez bez kupowania pojedynczego itemu na AH tez mozna przejsc gre. Potrwa to dluzej, nikt was nie zmusza.
To przejdź najpierw inferno bez używania AH, a potem się wypowiadaj. Czyste teoretyzowanie.
Poza tym, jest subtelna różnica między "bez AH można przejść grę, lecz potrwa to dłużej" - czyli opcją którą ty proponujesz a "bez AH przejście gry zajmie tak długo, że potencjalny gracz prędzej skończy grać lub kupi coś jednak na tym AH, by posunąć się choć o milimetr dalej" - czyli opcją którą oferuje faktycznie D3. Sorry, ale jeżeli farmienie aktu pierwszego w poszukiwaniu jakiegokolwiek przydatnego itemu i dostawanie w 99% crapu, lub itemów które są owszem przydatne - ale dla innych, więc gtfo na AH to sprzedać i kupić w to miejsce coś przydatnego dla siebie - nie jest dla ciebie dowodem na dostosowanie gry pod dom aukcyjny, to nie mam już żadnego argumentu.
Prove me wrong. Powiedz z ręką na sercu, że przeszedłeś inferno bez kupienia ani jednego itemu na AH... albo nie inaczej.
Powiedz, że MIAŁBYŚ OCHOTĘ przejść inferno bez kupna żadnego itemu na AH i że skończyłbyś ten tryb zanim pojawiłoby się zniechęcenie.
zaboleq napisał(a):
Tor, mam Ciebie głęboko w dupie, tak samo jak resztę debili z tego wątku
Twoje posty to w 99% wycieczki osobiste, wyzwiska i próby wszczynania flame. Mam nadzieję, że dostaniesz kolejnego bana, bo na tym forum prezentujesz jednak zerowy poziom.