LOL Konrador wiesz co to ze jestes debil to ja wiem
ale co ty zmyslasz za glupoty to juz poezja normalnie
Wez sie stary lecz bo jeszcze ze 2 lata zycia w takim napieciu i zostaniesz roslina
Cytuj:
Przegladalem sobie z czystej ciekawosci rozne fora, na ktorych twoja kariera konczyla sie bardzo szybko...
Oooo to ciekawe a o jakich forach mowisz bo ja nie znam zadnego gdzie niby pisuje a moja kariera sie tam skonczyla ROTFL - ale ty to tak lubisz cos sobie uroich w tej pustej glowie...
Widzisz problem jest taki ze ten caly falme tutaj byl dla jaj aby cie wnerwic bo jestes strasznym palantem i niestety dobrze o tym wiesz...
I nie pisz mi o swoich urojonych kolegach co sie niby ze mie smieja bo ty poza paroma kretynami tutaj zadych innych kolegow nie masz - co zreszta dowodzi ze w ogole o nich piszesz zeby pokazac ze jest inaczej - zachowujesz sie jak psychol i niestety dla czytajacych twoje bzdury nim jestes.
Co do tego co ktos pisze na mmogspot pod adresem mmorpg.pl to chyba ich wolna wola, ja jak sam dobrze wiesz nic takiego nie robie.
W ogole to ROTFL jak ty musisz prosic tych swoich przyglupiastych kolegow aby ci donosli co ta mna mmogspot sie dzieje BUEHEHE tymbardziej to dowodzi twojej skrajnej glupoty...
Poza tym mozesz nie sprawdzac w nocy o 3-4 czy mozesz wejsc na mmogspot bo jak ci napisalem wczesniej NIZ Z TEGO - wybij sobie z glowy to ze kiedykolwiek tam wejdzisz
wiec mozesz tak usilnie nie sprawdzac.
To za nadal bawisz sie w wycinanki tez jest smiesze bo to do niczego nie prowadzi, o ile informatorzy ciebie poinformowali moze jedna osoba napisala cos zlego o mmorpg ale to jest jej prawo a cala masa ludzi ma inne zdanie co jest np. w poscie kolejnym z wklejonego tematu przez Ciebie gdzie Mazee pisze cos innego... no ale niemoglbys tego wklejac bo obalalbys wlasny mit o wojnie miedzy mmogspot i mmorpg i czym bys ty sie wtedy zajmowal BUHAHAAH...
Jest mase faktow ktore przemawiaja za tym ze jestes popaprany i psychiczny:
1. zbierasz wycinki tekstow moich i innych.
2. namawiasz innych aby ci podsylali posty z mmogspot abys mogl je potem sprytnie przedstawiac w niewiadomym celu.
3. liczysz ile razy i gdzie ja wchodze na mmorpg.pl zupelnie jalbym nie mogl tu zagladac.
4. wymyslasz histroiie o swoich pseudo kolegach ktorzy niby sie ze mnie smieja.
5. zmyslasz jakies fora na ktorych niby bywam a niby moja kariera sie tam skonczyla
6. oczerniasz kazdego z mmogspot kto napisze cos przeciwko Tobie lub mmorpg.pl przypisujac im odrazu to ze sa moimi kolegami (a prawda jest taka ze masa ludzi Ciebie zna i ma na Twoj temat sluszne zdanie i nie musza byc moimi kolegami).
7. nidgy nie piszesz nic aby skutecznie bronic swoich racji tylko zawse piszesz o jakims zachowaniu dziecinnym a jedynym dzieckiem jestes ty w dodatku psychicznym.
8. starasz sie podpuszczac innych aby pisali przeciwko mmogspot jakby w ogole cala sprawa dotyczyla tego forum a nie tylko Ciebie i mnie.
9. Plujesz na kazdego kto ma inne zdanie niz ty kimkolwiek jest- zreszta za to dostales bana na mmogspot.
itd. itp.
i smieszysz mnie tak ze dawno sie tak nie bawilem
Chcesz dalej prowadzic ta gre tutaj abys mogl zbierac moje teksty prosze bardzo.
Dla mie to tylko swietna zabawa i beczka z debila jakim niestety jestes...