A wy dalej? No ja pierdole faceplam normalnie.
Banda kretynow nazywajaca usprawnianie i dostosywanie pod swoje potrzeby gre Bethesdy cheatowaniem.
Serio odpuscie sobie i grajcie biegajac jak kretyni od vendora do vendora bo to jest pro i trudne lol - mnie to juz jebie.
Naczytalem sie tutaj takich bzdur ze normalnie pasowaloby wyjebac te wszytkie mody do Morka, Obka i Falloutow, wykasowac z sieci nexusy i wlezc ze wstydu pod lozko bo proplayer i intelektualista probujacy brak jakiejkolweik wiedzy o modach i modowaniu serii TES przykryc cytatami z laciny Bodziu uwaza ze to cheaty.
Prosze uprzejmie o skonczenie tej rozmowy bo zal to czytac.
I ogarnijcie kurwa co to jest sandbox, po co sa te mody do niego i po co bethesda udostepnia mod toolsy - bo srsly nie dlatego zeby idoci narzekali ze zwiekszenie kasy vendorom z 1k do 2k jest gamebreaking i ulatwianiem sobie gry.
NIech kazdy wrzucamody ktore uwaza za ciekawe tutaj lub w temacieo modach i kurwa plz niech "prosi" uwazajacy ze gra jest idealna i zbalansowana zamkna mordy i powtrzymaja sie od komentarzy. Bo ani one madre ani potrzebne. Chcecie grajcie sobie bez cziterskich modow ale nie rozsiewajcie bzdur i pierdol w czym przoduje Bodziu ktory jedyne co wie to ze nic nie wie i Blood ktorego bola nawet najwieksze overhaule do Obka i NEhrim bo maja czitersko zwiekszona kase u vendorow. Zrobile te mody pewnie banda cziterow co nie ogarniaja ogromu gry bethesdy i musza sobie ulatwic a kilkanascie/kilkadziesiat questow i kilka tysiecy itemow i pewnie kilkadziesiat tysiecy skryptow wrzucili przez przypadek.
MODY SA PO TO ZEBY KAZDY GRAL JAK CHCE. BO TO TES I BO TO SANDBOX. VANILLA GRA NIE OFERUJE NAWET 10% Z PLAYSTYLE'OW JAKIE MOZE OFEROWAC DOBRZE ZMODOWANA I ZBALANSOWANA GRA.
Min. playstyle zlodzieja zupelnie niegrywalny ibezsensownie zepsuty w Obku i Skyrim... dzieki modom zmieniajacym kasei restoc vendorom, oraz mozliwosci sprzedazy kradzionych dobr nie tylko paserow w koncu grywalny jak w Morku.
Tak ciezko to zrozumiec? To sa cheaty? Bo smie chciec wyciagnac z tej gry wiecej niz LPM przez dungeon a potem TP do vendora i klikanie "rest 24h"?
Tak sie gra na poczatku, pierwszy raz aby przejsc fabule. Potem wchodza mody i mozecie mi skoczyc i obtoczyc ale wlasnie dzieki temu gry BEth sa zajebste zyja latami a nie jak taki Wiedzmin 2 juz nikt o nich nie pamieta dzis chybaze DLC wyjdzie.