Kabra ale serio, masz jakiś problem ze sobą?
Co ma to, że bootowałem w D2 do tego aby normalnie pogadać o D3? Mam swoje zdanie o tej grze, którego może zmienię jak pogram kilka tygodni po release. Na pewno jednak nie będzie to taki hejt, jaki ty wygenerowałeś w swoich postach. Cały czas probujesz ludziom wmawiać swoją rację, obrażasz innych . Nie próbujesz normalnie dyskutować. Nie wiem co Cię boli, serio.
Ja napisze, że mi grafa i animacja się podoba, że system run idealny nie jest ale poki co podoba mi sie i dalej moze bedzie lepiej, ze gra wcale nie jest taka prosta bo owszem, normal nie sprawi ze sie zmeczysz ale wyzej - jak najbardziej. Ty wtedy napiszesz, że jest chujowa i tylko debil uważa inaczej, ze żal ci ludzi, którzy to kupią i blizzarda bo to szmaty i dziwki, ze gra jest tak prosta, że powinna dostać oznaczenie 3+, że dla ludzi ułomnych etc. Takie były twoje posty o D3. No i oczywiście PoE jest genialne.
Żeby nie być gołosłownym, poniżej twoje przykładowe wypowiedzi na temat D3.
Cytuj:
O problemie z driverami:
Bo maja chujowych programistow? Bo im sie nie chce? Bo maja na ciebie wyjebane? Itd... Itp.... wybierz sobie odpowiedz.. kazda z powyzszych i jeszcze pare innych bedzie prawidlowa.
Ogólnie:
Ja hejtuje bo profanacje legendy i skurwienie zajebistej marki powinno sie hejtowac. Nawet sobie nie wyobrazacie ile zla wyrzadzi Blizzard D3 branzy (RMAH) i grom online ogolnie. DLC wycinane z gry w dzien premiery to przy tym maly pikus. Jesli to gowno osiagnie sukces komercyjny (a osiagnie) to wel...
Jedyna normalna odpowiedz w tym temacie potwierdza w 100% moje zdanie - deal with it ze jaracie sie slasherowa wersja Simsow. Bo wlasnie takie gry Blizzard robi. Tyle w tym temacie. Hype to hype. "Dostal odpowiedz, po co sie dopisujecie?" Dostal twoja odpowiedz, ktora moim zdaniem jest chu...
Och juz przestan bo sie zawstydzimy.... Ty i banda bezmozgisz fanbojkow > niejedna komedia. Pozatym ja przynajmniej siedze ze znajomymi a ty siedzisz sam jak pizda i mi odpisujesz. Sam sie zastanow kto ma lepiej.
Serio... post byl na zasadzie.... "chcecie zobaczyc bande zjebow i idiotow na f...
i jedna z jakże wielu wisienek:
Mialem juz sie z banda skretynialych fanbojow nie klocic ale komentujac post ragny:
1. Fabula zapowiada sie tak samo 'epicko' i 'mrocznie' jak w D3. demony zagrazaja miastu! O ja pierdole. Miazga i zlo. Tu i tu fabula to generic bullshit dla nastolatkow, z tym ze T2 i T1 ma do siebie dystans o fanula jest podana w sposob groteskowy chwilami co jest zamierzone.
2. Cukeirkowate moze i bardziej za to jakosc tekstur lepsza niz w D3. I to o wiele. Mapki outdoor tez bardziej szczegolowe. O wiele lepiej wyglda ta pierwsza mapa w T2 niz pierwsza mapa w D3 z jedna rozpackana tekstura i jednym drzewem co 20 metrow i to cala dekoracja. Sry ale Krwawe Wrzosowisko z D2 wygladalo lepiej.
3. Drzewka talentow w dalszym ciagu >>> ZEROWA KUSTOMIZACJA POSTACi W D3 bo przynajnie mam wybor.
4. Hacki do D3 JUZ SA. Nie trzeba nawet tych dwoch tygodni. Mimo bety na klucze, DRMow, online only i PRu Blizzarda jak to oni nie walcza z tym i setki innych wkurwaijacych rzeczy.
Fanboy more plx.
Oczywiście jest tego znacznie więcej - zero rzetelnej krytyki tylko sam jad i obrażanie innych.