Tor-Bled-Nam napisał(a):
@Nefastus Na Donalda i PO nigdy nie głosowałem, nie rób z siebie większego idioty niż Mareczek. Palikot był błędem, sam o tym pisałem. Ty za to postawiłeś na Korwina. UPR nie ma. KNP nie istnieje. Krul za to wiecznie żywy, a kolejna partia pod progiem. Partia piesków idących za niepełnosprawnym intelektualnie panem. Widziałem wywiad z Berkowiczem: zaczął dobrze, można pomyśleć młody, inteligenty człowiek. Ale w drugim zdaniu jakieś brednie żywcem wyjęte z ust swego lidera. Tak się nie zmiana świata, nie wygrywa wyborów, tak się robi z siebie błazna i folklor polityczny. Wiara w libertarianizm w dzisiejszym świecie, gdzie jest trend w stronę silnego państwa jak zwykłą głupotą. Zmiany trzeba wprowadzać na drodze kompromisu, kampanię prowadzić językiem racjonalnym, a nie obrażającym ludzi. I tak nic z tego nie zrozumiesz w poczuciu własnej zajebistości, niczym nie uzasadnionej.
Mimo ze Józwiak to debil i jedyny prawdziwy Korwin, to jednak jest prezesem UPR i wlasnie zostal poslem, to samo z Najzerem i Wilkiem z KNP (zaraz Junkier sie oburzy, ale Najzerowi to bym zajebal w pysk bo to taki smiec jakich szuakc ze swieczka). Co prawda Wilka nie lubie, ale zycze mu tego zeby sie tak nie sprzedal jak z tym podzialem z KNP, chociaz bym sie nie zdziwil jak by przeszedl do PiS czy do Nowoczesnej, bo lepsze stolki.
Dam ci jedno Torbis, na razie to Swetru nie ma co oceniac, ale znajac twoje wybory, mozemy sie zalozyc ze przy nastepnej kampani bedziesz mail takie same wymowki co do Swetru jakie miales co do PO i RP. Poczekamy, zobaczymy.