Tor-Bled-Nam napisał(a):
Mark24 napisał(a):
Torbis - nigdy w nawet najmniejszym stopniu nie bylem podatny na sugestie. Zawsze mialem wlasne zdanie.
Czyli jesteś doskonały.
to już twoja autorska interpretacja.
krzyk napisał(a):
A wg mnie każdy, absolutnie każdy, kto wypowiedział się w tym wątku i wziął udział w głosowaniu może sobie śmiało tytuł przylepić do czoła.
już.
+1
tczewiak napisał(a):
@mark: a przypadkiem twoja żona nie jest pasożytem żyjącym z socjalu?
W dodatku uchodźcą z Polski do UK.
Serio tczewiak pierdolnij ty się ten swój durny łeb. Tylko w tamtym roku zapłaciłem 8k podatku. Żona dostaje 30GBP tygodniowo na dzieci tak jak każdy tutaj czyli jakieś 1500 rocznie. Dzieci które tu będą pracować i płacić podatki przez 50-60 lat pracy - czyli państwo inwestując aktualnie 15GBP tygodniwo na dziecko po 18 latach będzie na nich zarabiać 100-150GBP tygodniowo.
Można sobie łatwo policzyć jaką genialną inwestycją jest każde dziecko.
mrynar - jak już stworzyłeś taki zlew na pomyje to takie jedno pytanie prosto z mostu i nie owijając w bawełnę: ostatnio czytałem artykuł o ludziach przyjeżdżających do UK z Polski by tu bankrutować. Procedury są łatwiejsze czy coś tam coś tam. Mniejsza o szczegóły. Jako były przedsiębiorca, który obracał sporą gotówkę miałeś okazję dofinansowania się różnymi kredytami/kredytówkami. Bankrutujesz?