Huragan napisał(a):
WarCry nie prowadzi zadnej rekrutacji od lat, chyba ze w barach na dworcach kolejowych znajda nowych memberow do socjala :>
Tyle czasu z nami spędziłeś i nigdy nie zrozumiałeś,... Pieprzyłeś o tych rekrutacjach, dostawałeś wolną rękę i zawsze gówno osiągnąłeś,...
Czy widziałeś żeby ktokolwiek z nas miał ambicje robić taką gildie dla plebsu jak RL...
i jarać się cyferkami anonimowych ludzi...
Zawsze wkurwiali mnie ludzie którzy przychodzili i marudzili, że nikt ich nie trzyma za rączkę i nie mówi co maja robić... walić ich, niech spadają...
eagleeyes napisał(a):
Teosen, jest to wielka szkoda, ze taka gildia jak warcry tapla sie w takim gownie jakim sa boty. Powinienes zrobic bezwzgledne czystki usuwajac ta cala "hakjerska ferajne" z gildii i starac sie ja oczyscic. Koniecznie wyrzuc szefa cheaterstow - kruzera. To on jest tym rakiem toczacym warcry od wielu lat. Przez niego "gildia" powoli umiera, a pomaga mu w tym wierny pies - niah. Bierz sie do roboty embe bo moze byc za pozno !!!
Ty pało...
na własnej dupie przekonałeś się jak Tosiek traktuje takich jak Ty...
jak trzeba było rozjebać cała gildia w warhammerze to nie wymiękł...
A Ty,... jak ci koledzy z gildii powiedzieli o ile łatwiej się gra z czitami, to nie tylko nie miałeś jaj żeby ich wyjebać, sam sobie je kupiłeś... wielu z nas słyszało jak płakałeś że cię namówili. Gdybyś miał minimum godności porostu byś napisał, "panowie zjebałem, trudno, bywa" pewnie już dawno było by po sprawie, tylko od czasu do czasu ktoś by się z Ciebie ponabijał. Ty za to od lat prowadzisz jakąś zjebaną gierkę i oskarżasz wszystkich w koło. Jesteś żałosny...
O Tośku można powiedzieć wiele, jest stary, nudny jak flaki z olejem, pieprzy ciągle jakiś teorie wyciągnięte z dupy i nie umie grać... ale nie oszukuje.
przepraszam za długi post.. za mało wypiłem..