No to zlamie swoja zasade ignorowania debili i napisze jak czlowiekowi na poziomie. A noz...
TheMan napisał(a):
KromeR napisał(a):
Takiego pseudointeligentgeo spamu to jeszcze na tym forum nie bylo.
Jakiego spamu? Jak spam może być pseudointeligentny... weź kurwa czytaj co piszesz...
Nie moja wina, ze poza hiphopmadafakayoł nie rozumiesz ojczystego jezyka, a takze jezykow obcych. Spam to okreslenie na masowe wrzucanie tresci. Obejetnie jakich. O ile sie nie myle to na 71 stronie tego topika co 2-3 post jest twoj... W innych jest nie lepiej.
A ze piszesz same pierdoly to nazywam je psudointeligentymi. Taki politycznie poprawny staram sie byc. Moze powinienem powiedziec tak bardziej podworkowo, hm... blokersowo to wtedy moze zrozumiesz. Znaczy zakminisz. Tak?
Swoja droga smutne takie zycie. Caly dzien z palcem na F5
Cytuj:
Cytuj:
Nawet Rage z ta cala swoja festyniarska uroda jakos sie umie zachowac.
Liżesz mu dupsko w tym momencie. Sam po nim pojeżdżałeś, a teraz wielcy friends. Co za 2-licowy frajer z ciebie..
No coz z Trade/Rage/Curage mam, a raczej mielismy, swoje sprawy i nie twoj poziom, zeby wpychac w nie nos. Za malutki jestes, zeby to zrozumiec. Sad but true.
Pozatym powtarzam jeszcze raz. Nie rozumiesz jezyka polskiego. Wiem ze wtorny analfabetyzm sie szerzy. Jak widac gimnazja nie sa w tym wzgledzie wyjatkiem.
Cytuj:
Cytuj:
Jak juz pisze to glownie we flamesah, a ten dzieciak musi wszedzie wciskac ten swoj parszywy dowcip przetykany hujowym rymem i jeszcze gorszym psudohiphopmadafakarapem.
Emofuckastajlikidsie...
No coz. Jak sie nie zna jezykow to sie pisze ze sluchu tak? Moze jakis rap o tym napiszesz, czy sobie stworzysz, czy zanucisz. Whatever.
Generalnie nie pozdrawiam. Mam nadzieje, ze w koncu Beast sie wqrwi i wyjebie z tego forum na dobre spora rzesze tych ktorzy postanowili z braku lepszego zajecia ropierdzielic to forum. Tak, w tym ciebie. Coraz bardziej czuc tu styl a la onet.pl/forum, a kiedys bylo tak milo. Mam tylko cicha nadzieje, ze w koncu pojawi sie cos co przykuje uwage ludzi w takim stopniu jak zrobil to WoW i wreszcie bedzie mozna poczytac cos rzeczowego, a nie dowiedziec sie czyja stara pierze w rzecze.
Szczegolnie boli, ze spora grupa sensownych ludzi poddala sie temu swinskiemu pedowi...
I na koniec tylko dodam ze twoja riposta jest slaba. Nie znam jej, ale juz wiem, ze taka jest. Tak wiec nie napinaj sie wiecej, bo za malo jeszcze w zyciu mleka wypiles. kkthxbye