kkkk20 napisał(a):
Zastanow sie jak ktos ci nagle zachoruje to co... Podejmujesz decyzje: jade za granice bede zarabial jako bialy murzyn
Ofc bo medycyna i sluzba zdrowia w polsce (jakze wspanialym kraju wg ciebie) jest tak wspaniala i leki sa tak drogie ze nawet jakbym siedzial przy ojcu 24 na dobeto pewnie i tak nic nieda. A tak moge jechac i przyslac kase na leki, terapie czy cokolwiek innego w jakiej dobrej prywatnej klinice a nie w tym co szumnie nazywa sie w Polsce szpitalem.
Pracowalem 3 miesiace (tyle wytrzymalem - okres probny) w szpitalu w miescie znanym na calym swiecie, - w Wadowicach i moge okreslic to jednym slowem - "gowno" a nie szpital. Ofc szpital panstwowy.
kkkk20 napisał(a):
bo ty pojechales charowac gdzies gdzie cie maja w dupie??
Tak.. a w Polsce to pracodawca (zwlaszcza prywatny) to cie kocha i tylko czeka aby dac ci ciezkie tysiace zlotych za lezenie i naprawde dba o zapenienie ci godziwych warunkow pracy. My cghyba o innym kraju mowimy.
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kkkk20 napisał(a):
Heh jeszcze jedno jak maja byc w polsce tacy patrioci (idioci??) jak ty to niech lepiej wypierdalaja, bez was polska bedzie napewno lepszy krajem.
Ok ja tez tesknil nie bede za polskim bagnem
kkkk20 napisał(a):
A skoro kojarzysz O.S.T.R z chlopaczkiem z pod bloku w dresie to... zdziwie cie masz racje!! Tylko ten chlopaczek ma wiecej pojecia o zyciu niz ty a przedewszystkim mowi.spiewa prawde...
Sorry ale ja juz wyroslem z hiphopowych prawd o zyciu i z jarania blantow na lawce.
kkkk20 napisał(a):
Edit: hehe huragan podoba mi sie ten drugi filmik:)... w szczegolnosci jak gosciu mowi: : ja bylem gosciem, ja bylem gosciem... a wie pani kim ja jestem teraz??... Lajza jeste" haha jak wszyscy ktorzy wyjechali tylko jedni sa lepszymi lajzami a drudzy gorszymi - i to wsio na temat
Gowno prawda - super jest budowanie opinii za pomoca filmiku z youtube. Ja mam w uj znajomych ktorym wyjazd do anglii dal szanse na JAKAKOLWIEK kasei tzw. "wyjscie na swoje", bo pochadze z miasteczka gdzie jest really ciezko - nawet jak sie starsz. a przynajmniej bardzo to "wyjscie na swoje" przyspieszylo i wszyscy sobie chwala a watpie zeby to byla jakas ogolna zmowa aby tak ta anglie gloryfikowac.