Tor-Bled-Nam napisał(a):
Widzisz, sa rozne punkty widzenia. Moglbym powiedziec z kolei, ze modlenie sie do obrazka kolesia, ktory ponoc 2k lat temu dostarczal wino na imprezy i stworzyl podejrzana meska komune(nazywana jego uczniami) jest przejawem inteligencji na poziomie dziecka czytajacego wlasnie bajki Andersena.
masz coś przeciwko żebym mówił do ciebie "heretyk"?
Tor-Bled-Nam napisał(a):
P.S. Przypuszczam, ze dodytkasz sie intymnie,a potem biczujesz przed obrazkiem swietego,przeklinajac tych dekadentow-ateistow. hehe
Przypuszczam, że dotykasz się intymnie, a potem biczujesz swoich kolegów dekadentów-ateistów, przeklinając przy tym swojego starego.
tczewiak napisał(a):
mag: jestem przeciwko gejom, ale eutanazja, aborcja - podaj praktyczne powody "przeciw". Praktyczne, a nie "to jest zabijanie ludzi", "bóg nie pozwala"...
Jeśli kiepskim powodem jest "to jest zabijanie ludzi" to jaki według ciebie jest dobry?
Rozumiem że praktycznym argument na korzyć aborcji jest "jakiś głupi bachor nie spieprzy mi życia, tylko dlatego że zapomniałem się zabezpieczyć". Zresztą niechciane dziecko przecież można zostawić w szpitalu (no ale przecież ciąża pogrubia).
Ciekawe że jesteś przeciw gejom, ale już przeciw eutanazji/aborcji już nie.
@Mesjasz
I mówi to koleś który ma nick "Mesjasz" i spamuje po internecie swoje "10 przykazań". Póki nie znajdziesz chociaż jednego wyznawce to możesz...