Razoth napisał(a):
Dana napisał(a):
Hihi, nie jestem na tyle elokwentny by ubrać w słowa myśli które przebiegają teraz przez moją głowę. Poczekam aż zrobi to za mnie TotalBiscuit.
Ja czekam na Kabraxisa. Czuję, że będzie epicko.
No chyba, że tak samo jak mi nie będzie mu się chciało wysilać nad tą żałością którą zaserwował Blizz.
Masz racje. Nie chce mi sie.
Napisze jedno - FAIL. I totalne skurwienie branzy. Zaczynam przestawac rozumiec czym staly sie gry video AD 2011.
Dlaczego wszedzie do rzeczy ktora ma mi przyniesc rozrywke po ciezkim dniu zarabiania $$ sa wszedzie na sile rowniez te $$ wciskane? Dla mnie to juz nie jest gra tylko tak jak napisalem wyzej - wirtualne centrum obrotu pieniedzmi i nabijanie kabzy firmie Blizzard. Nic wiecej.
A moje odczucia? No coz...... jestem zawiedziony. Legenda na ktorej sie wychowalem (D1,D2 = SETKI godzin) ostatecznie upada i to z hukiem.
PS. Gratuluje optymizmu osobom, ktore myslaze to nie wplynie na ich gameplay. Chyba tylko jak bedziesz gral godzine na tydzien i tylko na normalu. Wystarczy ze zrobia jak w D2 ze przejscie calosci gry (hell) jest baaardzo ciezkie bez handlu (z tylko itemamii z dropu) i finito... bedziesz musial uzywac tego AH. Bo nikt ci nikt nie da za free, nikt ci nic nie sprzeda za ingame currency... bo po chuj? Jak mozna na tym $ zrobic.
Welcome w next stage przeliczania kazdego piksela na dolarki. O przeliczaniu ma $$ czasu, jakiejkolwiek pomocy, itp.. pisalem juz wyzej.
Do tego scam, boty, hacki.. wsystko napedzane owczym pedem do legalnych dolarow.
Graliscie w Project Entropia? To zagrajcie... tam tez kazdy piksel ma irl wartosc w $ i powiem wam ze w to sie nie da "grac". To poprostu juz nie jest gra (nie miesci sie w mojej definicji). To jest wirtualne centrum obrotu pieniedzmi z ladna grafika - nic wiecej. Cos jak Second Life.
FAIL.