cypis napisał(a):
mrynar napisał(a):
Wyobraz sobie, ze niektorzy maja normalne zycie zawodowe i nie spedzaja calego dnia na silowni. Akurat szkolenia i samorzad terytorialny to moja branza.
Fajnie, ale to nie zmienia faktu ze piszesz jakies nieudokumentowane gowno typu 'ciotka babki mi mowila'- mentalnie nie jestes lepszy od nefallusow i magpsow, ktorych aktywnosc umyslowa zamyka sie na wklejaniu linka z jakiegos losowego Portalu Prawdziwego Polaka. Jestes az tak zaslepiony i tak zdesperowany zeby potwierdzic swoje teorie spiskowe ze potrafisz wkleic artykul z Aszdziennika i plakac jaka chujowa sytuacja jest w kraju.
Nie bardzo rozumiem tego kompleksu z silownia, az tak bardzo Cie boli ze Twoj beben zaslania Ci penisa?
Silkowy tepaku, chuj ci do tego co ja robie czy nie robie. To ze nie pisze o tym ze jestem czlonkiem kandydatem partii, i wolnym czasie, szczegolnie ostatnio, spedzam mase czasu wspierajac Warszawskich kandydatow (ulotki, plakaty, spotkania, etc) wyborach to chuj ci do tego. To forum i ten watek jest wlasnie od wklejania i dyskutowania takich tematow, jezeli jestes tak tepy i tego nie rozumiesz to tylko utwierdzasz fakt ze jestes mentalnym zerem. Spierdalaj do watku o silce i dyskusjach na twoim poziomie, czyli jak ci fiut sie kurczy i nie staje od nadmiaru urzywek. Typowy cebulak POwiec z mentalnoscia kibola.