Sylvian napisał(a):
kozas15 napisał(a):
BiGi napisał(a):
SS
Tez to czytalem daaaawno temu. Ostatnio znalazlem w swej zakurzonej szafce stary numer. Byl tam jakis opis chyba Virtua Fighter albo innego mordobicia. O Boze!! Czytanie tego powodowalo oczoplas. Normalnie w kazdym zdaniu byl przynajmniej 1 blad. Jakby przyszedl ktos tak piszacy na te forum bylby zjechany z gory na dol( i slusznie).
Nie mowie ze SS bylo zle. Nie- podobalo mi sie, po prostu tak jakos trafilem na ten nieszczesny opis Virtua Fightera.
EDIT: to nie byl opis Virtua Fightera tylko BIO Freaks. Glownie bledy to literowki, ale ich ilosc poraza.
Oryginalne cytaty
"Jej szczegulną zaletą jest jej sztybkość, dzięki której jest jedną z najszybszych wojowników"
"Natomiast dzięki jej niewiarygodnej ilośći wyranych walk ma wiele przwylejów"
Tak prezentuje sie srednie zdanie w tym opisie

Widzisz zaciekawiła mnie twoja 'opowieść'...
Możesz powiedzieć w jakim numerze i na której stronie to wyczytałeś?
Właśnie jestem po lekturze recenzji Bio Freaks (dla zainteresowanych SS'62) i niczego takiego tam nie znalazłem... mało tego przejrzałem numery pół roku wtecz i do przodu i nie ma innej recenzji czy 'imadła' do Bio Freaks.
Skąd ta maniakalność? Czytałem to pismo głównie dlatego, że zawsze szanowałem ich wysoki poziom - z reguły też przykładam uwage do tego co czytam i jakoś nie mogłem sobie przypomnieć recenzji pisanej przez analfabete...
Listopad 11/98
numer 62
Po recenzji Bio Freaks znajduje sie opis postaci.
Jedziemy
Bullzeye
"prototypwy" "zryzykować"
Delta
"zwyciężcynią" "Został stworzona" "szczegulną" "sztybkość" "przyjaciuł" "ilośći wyranych walk ma wiele przwylejów"
Miniatek
Tylko jeden bład nie ma jednego wyrazu
"Minatek skrycie o przystąpieniu do rebeli..."
Pscyclown
"takrze" "rążą"( mialo byc krążą zapewne) "odpwiedzialnej"
Purge
"zwyciężcą" "cyberetyczne" ( moze cybernetyczne?) "...o prawo to posiadania..." (zamiast do wyszlo to)
Sabotage
"przedstwaicieli" "którz" (tu zabraklo y na koncu)
Boss mutilator
Jego opis to tylko 2 zdania a i tak sa bledy
"pirannie" "rozdeptywaę" "atakjemy" "używaę"
Wiecej? Ok
Ssapo
"prubą" "ogromnne" "pużniej" "skury" "czasce"
Zipperhead
"dopuki" "przegranom" "cyberntycznym" "zosrtanie" (hmm zostanie czy zesranie?) "pszeszedł" "zemste" (ohh tym razem brakuje tylko ogonka!)
Boss Clonus
Niesamowite! Nic nie wylapalem! Moze dlatego ze jego opis to tylko 15 wyrazow...
Postaram sie zrobic dzis lub jutro skan tych 4 stronek W sumie wyglada to tak ze tekstu jest sporo owszem, ale 75% tego tekstu to opisy ciosow.
P.S Jasne ze u mnie mozna by tez wylapac pelno bledow (choc chyba nie az tyle), ale to w koncu calkiem co innego.
Moglbym sie zalozyc ze jeszcze jakiegos bleda po prostu przeoczylem. Po prostu wzielem ta gazetke i spontanicznie wylapalem to wszystko