Highlander napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
No niby ma być płatny, sądzę że to będzie coś blisko związane z abonamentem jak w WoWie. Jeżeli tak będzie, to nie tylko dostaniemy wypas gierkę ale tez i zaplecze do grania w necie. Ciekawe jak rozwiążą sprawę chitowania, patrząc na WoWa i konkretne bany raczej czitów w D3 nie będzie.
huh a jednak to czego sie obawialem. W SC2 tez ma byc abonamencik?
W przypadku D3 w sumie jakby to bylo tansze niz mmo, a moim zdaniem tak powinno byc, bo chyba ta gra na multi nie jest w stanie zaoferowac tyle co mmo to support by sie przydal. Chociaz chyba w D2 zle nie bylo? Szczerze wolalbym kupic gierke pozniej ewentualnie dodatek pozniej. Bo czy z tych pieniedzy wraz z patchami powypuszczaja jakies zajebiste rzeczy ?;p
w CoHu, Dawn of Warach itp. starczy gierke kupic
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mi by sie wydawalo, ze az tak wielu na platny BN sie nie pokwapi, chyba ze rzeczywiscie jakies mega profity mamy miec z tego.
No wiesz, patrząc na cooperative i dość mocno rozwinięty system walki z bossami to BN będzie wypierdolisty. Zobaczymy, pewno więcej się dowiemy po premierze SC2.
Motopompa napisał(a):
A za co chcecie placic? Mozecie mi to powiedzic?
Chyba nie za mozliwosc podlaczenia sie do was kilku randomowych gosci, aby zrobic wspolnie dany akt.Przeciez BN nie bedzie oferowal nic nowego.Mozliwe, ze wyglad chata lub inny pomysl na pokoje bedzie.Hostowanie gier zostanie.
Właśnie chyba będzie taka możliwość
P.S
Pierwszy raz na tym forum jak chciałem podyskutować to to dostałem w mgnieniu oka ;P