Piszpan napisał(a):
sula napisał(a):
Nie ma się co zmuszać imo. Nieodpowiada to nie kupowac i nie grać.
Podążanie za tłumem albo / i kupowanie wszystkiego co popualrniejszego 'bo znajomi' bo 'wszyscy grają' to wyrządziło b.dużo krzywdy rynkowi gier a mmorpg-ów to już w ogóle.
jebie mnie rynek gier. czlowiek to zwierze stande jesli twoi znajomi zaczynaja chodzic do kanjpy krtoa sie nazywa lody za 5 zl to w koncu ty tez pojdziesz tak samo z grami. no chyba ze jestesmy kabra ktorego kolega jest jego przepocony plecaczek.
generalnie mozna grac i 5 lat w lola,wowa itd. i miec z tego fun aby bylo z kim.
Patrzac na to jak piszesz i co piszesz, to az sie boje pomyslec jakich ty masz kolegow. Chodzicie do knajpy "robimy lody za 5 zlotych"?
Ogolnie powyzsze to bzdura i najchujowsze mozliwe myslenie jakie moze byc. Jesli mam znajomych, ktorzy lubia i robia rzeczy ktore mi sie nie podobaja i ktore uwzam za tracenie czasu, to kurwa albo ograniczam kontakt (bo po chuj tracic czas) albo zmieniam znajomych (bo po chuj tracic czas). Pograc ze znajomymi to mozna 2 tygodnie a nie 5 lat. Jak gram w cos 5 lat to jest to cos wyjebistego, whatever czy gram sam na serwerze czy z 345 znajomymi.
Ogolnie to: Kupowac i grac w gry video bo czuje presje spoleczna/grupy - lol. Zalosne. Polecam jakies cwiczenia z asertywnosci czy cos.
A jak cie jebie rynek gier i jestes taki stadny to moze jakis pudelek.pl a nie forum o grach video sobie znajdz do szerzenia swoich herezji i oszczedz nam tego tutaj. Wystarczy man juz mendol, ktory uwaza ze poza tym forum, nim i jego znajomymi z neta nie istnieje juz nic innego. Widze rosnie godny nasladowca lolz.
A na temat to:
Sula ma 100% racji tutaj. Takie jak wyzej stadne myslenie napadza spzredaz bestsellerom jak D3 czy COD i poniekad tez GW2 i to jest chujowe.
PS. Na serio piszpan... albo idz sobie do darmowych (twoj poziom) albo popros znajiomych z LOL'a/WoW'a zeby nauczyli cie uzywac wielkich liter, znakow przestankowych i skladac w miare poprawnie zdania zlozone. Piszesz jak 8latek. Dosc ironiczne, jesli wziac od uwage jaki sobie nick nadales.
/facepalm