To ja sobie pozwole odpowiedziec choc trocheza Escaflone, przynajmniej tyle ile ja go znam z postow jego autorstwa jakie przeczytalem. Więc nie przypominam sobie zeby za kazdym razem wypowiadal sie tak na temat kazdego kto sie nie zgadza z jego zdaniem, a wiadomo jestesmy na forum, uzytkownikow liczymy w tysiacach wiec zdazalo sie dosc czesto zeby opinie sie rozmijaly.
Druga sprawa troche za szybko chyba zaczal wyzywac w tym przypadku jednak slyszac
Cytuj:
Wszystko co huragan pisze jest racjonalne i wyzywanie go od glupich ciot jest poprostu zalosne na poziomie podstawowki
No moze to zdenerwowac, bo co jak co ale nie wszystko jest racjonalne i pelne sensu.
Zeby nie mijac sie z tematem to huragan imo ma przejebane zycie skoro jego zabawa wyglada tak jak na forum WoW albo tu. Rozmowa jutro :
" Ej chłopaki zrobiłem sobie postać buca na forum i specjalnie pisze chamskie i głupie rzeczy zeby zrobic zamieszanie. I wiecie co? Juz 10 stron odpowiedzie jest. Ja cie krece ale jestem teraz fajny "
Troche chyba zaczynam współczuć. No u mnie nie ma +
Mnie też zaczyna to w sumie bawić. Dobry temat na nabicie gwiazdek
ps. Juz sie nie udzielam bo mi sie nie chce kłucić. Jak ktos ma swoje zdanie na ten temat to ciezko to zmienic a za bardzo mi nawet na tym nie zalezy. Chce tylko okazac troche wspolczucia Huraganowi, ktory nawet tej kobiecie z forum WoWa nie potrafil powiedziec nic madrego. Mozna bylo choc przemilczeć ten temat .
Pokój
EDIT : Pisalem ten post jak jeszcze Escaflone nie odpowiedzial na post uciuanego ciula. Zaznaczam że nie chce wcale nikogo bronic a Esca nie znam wcale ale zarzuty były głupie