Rage napisał(a):
Wszystko na psy może nie schodzi, ale mmorpg.pl na psy zeszło na pewno. Ja jestem tylko produktem tego syfu który się tu zrobił, a nie moją winą jest, że ludzie grający w mmorpg są teraz na poziomie idiotów z sieciowych FPP i komentatorów onet'u (nastąpiło to po europejskiej premierze WoW'a, najgorszym ciosie w polskie community mmorpg).
Poziom wypowiedzi na mmorpg.pl bywa rozny. Raz jest lepiej a raz gorzej.
Ale niestety ty nie jestes produktem tego forum. Jestes produktem (o ile prawda jest to ze trade -> rage) swojego niespelnionego ego. Popil sobie chlopczyk, wczesniej walnal kilka tekstow o gwozdziach. Skasowal swoje posty i usera. Potem wytrzezwial i zaczal bucowac na forum.
To nie mmorpg.pl czy jego poziom cie stworzylo tylko twoja "halo! tu jestem! ogladajcie mnie!!!" psychika. I nie mozna miec o pojawienie sie "rage" do mmorpg.pl pretensji.
Natomiast bardzo zlym objawem jest to ze takie osoby jak ty znajduja tutaj poklask. I nie mowie tu o ludziach, ktorych mottem jest "jak nie mozna pokonac to trzeba sie przylaczyc", ale o sporej liczbie ludzi ktorych czytalem i nie raz czytam na tym forum. To ze taki "rage" znalazl ich uznanie dopiero bardzo zle swiadczy o tym co sie na forum dzieje.
Nie rozumiem tego i nie chce rozumiec. To, ze caly swiat idiocieje nie znaczy, ze ja musze razem z nim.