Daedrael napisał(a):
@kkkk20
Takie kompleksy jakie ty masz, to sie juz leczy. Nie ma posta, w ktorym nie napisalbys jaki to jestes zajebisty, co masz w garazu, ile zarabiasz, co robisz. Musisz sobie uswiadomic, ze nikt nie da sie nabrac na takie cos kolesiowi, ktory nie potrafi nawet dobrze pisac w swoim ojczystym jezyku (Bog, honor, ojczyzna - tak to lecialo, ta? A wiesz, ze piszac jak ostatnia ciota z gimnazjum nie okazujesz szacunku swojemu ojczystemu jezykowi, a to tez sklada sie na patriotyzm [do tego jestes ignorantem, ale to juz wszyscy wiedza]? Polecisz w lipcu na wakacje za granice swoim prywatnym odrzutowcem, ze swoja zajebista zona i bedziesz napierdalal zdaniami typu "Szlem i patrzalem, kurwa" - jaki dasz obraz Polaka tamtejszym ludziom?).
Podsumowujac, chcesz sie tu kreowac na kogos zajebistego, Polaka z 10x srednia krajowa, super samochodem, a jestes po prostu zakompleksionym debilem, nic wiecej. Spojrz w lustro i sobie to uswiadom, bo robisz z siebie idiote.
Twoje wypociny poszly na marne, bo wogole sie tym nie przejelem, szkoda mi klawiatury na ciebie. Ogolnie pisze posty ekspresowo , poniewaz nie mam zamiaru szukac wysublimowanego jezyka, oraz szukac wlasnych literowek.
Zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Tak daedrael wiem ze robie z siebie idiote, ale taki jest moj cel i zamierzenie, w zyciu nigdy ale to przenigdy nie chwalilem sie nikomu swoja pozycja zawodowa - bo tu masz racje to jest idiotyzm.
Jestem ignoratem?? Nie znasz mnie, wiec nie oceniaj... jak juz napisalem dawno temu przestalem to forum traktowac powaznie.
Pewnie jak w realu bys ze mna rozmawial, to w zyciu bys nie powiedzial ze ja to ja...
Moze tak... Przejzyj moje pierwsze hmm... 200 postow moze 150. w tamtych postach jeszcze staralem sie pokazac swoje prawdziwe oblicze...
I co ty mozesz wiedziec o kompleksach
- śmieszny jestes bo wyobrazilem sobie ciebie piszacego tego posta z wypiekami na twarzy... Nie zaplules monitora ze zlosci
??
Edit: Roball ty nie masz co robic i przesiadujesz 24h na godzine na forum?? Niechcialbym sie tlumaczyc ale neichcem zeby przezemnie moj syn byl opluwany... Wszedlem na nick syna przypadkowo bo byl ostatnio zalogowany na moim komputerze... Tak sie rozpisalem ze nie spojrzalem ze jego login jest wklepany - tyle w tym temacie