Cashasty napisał(a):
Mam blond włosy , krótkie spodenki i koszulke niebieską , moje włosy mają 1,1cm. długości.
Czy to oznacza że jestem satanistycznym dresiarzem chodzącym na imprezy techno ? :<
Coś ty, za długie masz włosy.
Shadhun_ napisał(a):
Jasne.....
No co kurwa jasne ? Ciężko ci pojąć pustym mózgiem, że jeżeli ktoś mi się z czymś kojarzy nie jest równoznaczne z tym za kogo go uważam ?
Mój długowłosy kumpel też mi się kojarzy z bałaganem (co czasem dla żartu mu mówię) co nie znaczy, że uważam go za jednego z nich. A faktem jest, że nie lubię 95% długowłosych których miałem wątpliwą przyjemność poznać i to za to kim są, a nie jak wyglądają. W takiej sytuacji naprawdę trudno unkać stereotypowego postrzegania takich ludzi ale staram się jak mogę
Goatus napisał(a):
Nie lubię ludzi, którzy zakładają na publicznym forum poświęconym mmog'om tematy, jakich ludzi to oni nie lubią i dla czego, tak jakby ich preferencje personalne kogokolwiek obchodziły. Kojarzą mi się oni z upośledzonymi umysłowo, śliniącymi się, podstarzałymi kawalerami mieszkającymi u mamusi, szukającymi uwagi i uznania gdzie popadnie i czym popadnie.
Tak, mam długie włosy.
Nie, nie jest to powód mojej agresywnej odpowiedzi.
Ty kurwa pajacu czy ja coś założylem ? Śledź lepiej uważniej to forum zanim zaczniesz pisać co ty lubisz, a czego nie.
Dana napisał(a):
awe szatan
Yeah, chrchrhhhhhbłeeeeehrrr.
senti napisał(a):
A jak ktos ma lysa glowe i owlosione plechy to do ktorej grupy sie zalicza.
Tego to ja już ci nie powiem. Zapytaj się jakiegoś łysego czy ma włosy na plecach i kim w związku z tym jest (jeżeli będzie je posiadał).