Cytuj:
wiec przestan drazyc
Ja przestane(przestalem), a Ty?
Cytuj:
nie chodzi o gusta ale o forme wypowiedzi
nie chce by ludzie ktorzy zainteresuja sie mmorpg ( a jest ich bardzo malo ) mysleli ze to co wy im dajecie to jest ultima.. ze to jest w ogole gra mmorpg
Naprawde polecam poszukanie tego, co tam "naksrobalem".
Cytuj:
nie widze tutaj zadnych sprzecznosci
poprostu przez to ze piszecie tu gdzie nie trzeba - nie lubie was.. a jak mam juz szanse odpisac to moge i kogos przypadkiem wkurwic proste czy niebardzo? tobie dziadu to chyba powinnismy to jakos obrazkami ilustrowac bo widze ze z tekstem niebardzo sobie radzisz
Nie "my" piszemy, a ludzie grajacy - nie ma roznicy?
Cytuj:
rofl.. a jeszcze tego nie robicie?
albo nie znasz etykiety albo naprawde glupi jestes
Wiazanie kwesti grania z rzeczywistoscia? - to jest troszke niezdrowe - no ale kazdy robi jak mu sie podoba. Tylko czemu potem w mediach pieja o "ogolnej szkodliwosci gier" (bo "slabe psychicznie jednostki" daja sie "wypaczyc" jakiemus programowi?)
Cytuj:
to niech sie dalej klOca.. robcie sobie co chcecie ja mam to w dupie
nie lazcie i nie robcie niepotrzebnego zamieszania.. fora msg boardy cdaction .. co potem? telewizja?
No wlasnie - niech sie kloca - co nam do tego?
Cytuj:
stosunek? jaki stosunek?! skontaktujecie sie z ea? poprosicie ich o zdanie nt waszego serwera? czy ustawicie fakty zeby wam tak pasowalo jak w przypadku 'odpowiedzi' na teksty ramireza? co ty pieprzysz czlowieku... stosunek ea i tej twojej osi masz zawarty w licencji i albo sie z tym zgadasz albo jestes pierdolony zlodziej..eot
Czemu wyrazasz opinie za EA/Origin?
Pozwolmy "im" sie wypowiedziec, i niech ta, jakze drazliwa, kwestia, raz na zawsze sie wyjasni.
Z codziennym entuzjazmem pozdrawiam PRO i dzieci z piaskownicy CL'ki.