Taunis napisał(a):
Aldatha napisał(a):
ale nosza chusty na twarzach i podobno jak taka bzykniesz to jest rownowarte malzenstwu z ktorego sie praktycznie nie wywiniesz inaczej jak uciekajac , i to lepiej zeby cie rodzina dziewczyny nie znalazla :)
choćby za takie praktyki, nieodpowiadające nijak naszej kulturze, powinno się ich w klatkach odwieść do domu. jak nie są biali to niech się zasymilują chociaż.
Paunis jestes idiota.
Aldatha: 'podobno' to wiesz. Nie wszystkie i nie wszedzie.
Raz sie bujalem przez dluzszy czas z arabka i wcale nikt mi kosy w plecy nie wbil. A ona wcale nie nosila chusty. I do malzenstwa tez mnie nikt jakos nie zmuszal -_-. Wsadzcie te pierdoly miedzy bajki.
To tak jak gadanie europy o tym jak polacy smierdza i jakimi sa zlodziejami - a chuja, nie wszyscy.
Juz nawet nie powinienem pytac o to doroslego goscia, ale stary, ktos ci kaze ja bzykac? :)
Ty taunis tez chyba jestes juz totalnie wypranym socjopatom skoro nei potrafisz po prostu koegzystowac z inna kultura jak czlowiek.
Po co w ogole sie mieszac w ich sprawy i religie? Oni ci niczego nie probuja wcisnac na sile.
Dla porownania religii to chyba gorszy jest pierdolony ksiadz ktore sie probuje wbic ci do domu co rok.
To ze brazowej mlodziezy we francji odpierdala a amerykanie im gwalca rowa od 20 lat nie znaczy ze sa zli i brudni, pojebalo was?
ps:
Taunis napisał(a):
cieszyłbyś się z meczetu pod oknem?
Nie bardziej ani bardziej niz z jebanego kosciola -_-.