CheGee napisał(a):
Bez sensu... Mnie to forum w pewien sposob wychowalo. Dzisiaj smieje sie z moich pierwszych krokow przegladajac swoje posty. Kazdy musi dorasnac wiec nie ma co sapac. Dziala to tak samo jak pisanie internetowych petycji do naszego rzadu
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Haha, CheGee masz rację, ja do tej pory śmieję się z postów, gdzie opisywałem sen, co mi się coś jak Morrowind śnił
Jakbym teraz coś takiego napisał, to by mnie ludzie zwyzywali, a wtedy podeszli ze śmiechem. I o to w tym chodzi, chill out
PostWysłany: 27 Lis 2005 08:58 Temat postu: Sen Cytuj Edytuj
Chciałem się z wami podzielić czymś co o mały włos nie doprowadziło mnie do szaleństwa.
Wczoraj obejrzałem Wasabi i postanowiłem iść spać.Podczas prysznica zacząłem czuć ogromny ból w klatce piersiowej.Jakby zaszło mi żebro
KIedy położyłem się spać...zasnąłem po 20 minutach.Obudziłem się w nocy o około 2 .Zacząłęm mieć omamy. Słyszałem głosy i widziałem jakby postacie.
Po 30 minutach masakry zasnąłem i obudziłem się o 4. Myślałem że oszaleje!!! MIałem sen jakby na jawie. Przez godzine byłem jakąś osobą w mieście. Handlowałem z kimś itp.Doszedłem do wniosku że to chyba MOrrowind Kiedy zasnąłem obudziłem się o 8 00...Bolały mnie oczy,głowa i ręce.I do tej pory czuje straszny ból w głowie
Mam nadzieje że niue lunatykowałem
Co wy uważacie na ten temat?
Może powinienem odstawić niektóre gry
Podczas prysznica zacząłem czuć ogromny ból w klatce piersiowej.Jakby zaszło mi żebro - Ja pierdziu, /facepalm
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)