Aldatha - Toll, Oyciec i Scorpio maja racje - Ty i ta pojebana zgraja beczacych jak kozy dzieciakow z tego topika jestescie wszyscy razem warci mniej niz pierdniecie trendowatego psa
- to teraz ty mnie posluchaj Shchoopack..
nie tobie sie wypowiadac o mojej wartosci czy kogokolwiek innego z "dzieciakow" - moze gdybys mnie znal z 3-4 lata to bym sie moze troche przejal tym co nabazgroliles ...
ale tak to mam to szczerze powiedziawszy w dupaku..dla mnie ty i cala reszta nie maja zadnego znaczenia . W zyciu jeszcze nie poznalem ludzi ktorzy oceniaja innych miara tego w jaka gre komputerowa graja , to juz nawet nie wywoluje smiechu tylko pogarde..
, takze bawcie sie dalej w swojej warszawce , czy na popijawach u hergara i zatapiajcie sie coraz glebiej w swojej smietance , mam nadzieje ze sie nia kiedys udlawicie..
zaluje ze kiedykolwiek cokolwiek dla Ciebie zrobilem
- tego akurat sobie i mnie mogles oszczedzic... moze powinienem zawsze grac na free jak Eva i olac cie totalnie ...moze i jego jeszcze wyzwiesz przeciez gral na SC , DZ - co z tego ze jest rownym gosciem
.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Aldatha dnia 2002-10-02 09:59 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Aldatha dnia 2002-10-02 10:00 ]</font>