Hehe kurwa piszesz bandzie kretynow co i jak a oni w kolko to samo jakby slowa pisanego nie portafili przeczytac.
NO ale to starndard an tym forum.
No coz....
Napisze jeszcze raz:
1. Sprawa zamknieta z powodow, ktore opisalem wyzej.
2. Kupujacy mnie wkurwil i chocby teraz blagal na kolanach to mnie to nie interesuje. Przykro mi. Musicie to zakceptowac. Trzeba bylo myslec wczesniej i nie biec an forum zalic sie randomom ze Kabra mi zajebal konto bez dowodow. Koles zostal o tym poinformowany via PM. Poprostu nie bede z nim rozmawial. De facto dziwie sie ze jeszcze rozmawiam z wami ale to moja slabosc do tego forum. Mozecie kurwa sobie przyjac ze sie "obrazilem" bo napewno genialny mareczek to zaraz napisze.
3. Nie odzyskiwalem tego konta i nie mam do nie go atm dostepu.
I tak jak mowie - sprzedalem w swoim zyciu juz ok. kilkadziesiat CDkeyi do bet itd i kilkanascie kont. Pierwszy raz sa problemy i.. powtarzam... sa one wynikiem ignorancji i zachowania kupujacego. Mial wszystkie dane do tego konta - co z nimi zrobil - kurwa szczerze mowiac niewiem. Ja wiem ze jestem czysty i niestety pomoc juz w tej chwili nie moge.
I jesliby identyczna sytuacja nastapila dzis, zrobilbym to samo. Nawet jesli by mnie to kosztowalo to potem uzeranie sie z forumowymi "wiem lepiej" dziadkami i to ze juz nic tutaj nie sprzedam - whatever - sa inne fora.
Narzekanie bandy staruchow i proby pouczania mnie jak prowadzic interesy mnie smiesza i nic nie zmienia.
Oceniacie moje zachowanie jako chujowe? T R U D N O. Mysle ze jakos ten cios przezyje.
PS. mareczku idioto nie mieszaj do tego Xantha bo nie poswiadczyl za mnie, tylko napisalem ze moze moglby to zrobic bo kiedys kupowal ode mnie konta do EVE co jest faktem i infromacja dostepna pewnie w archiwum forum albo zakopana w Trade Board.
Srsly twoj debilizm nie zmienil sie ani troche mimo wielokrotnych banow - milo patrzrec ze pracujesz na kolejny,to forum bylo zdecydowanie lepszym miejscem bez ciebie.
A teraz wracam sobie pograc w PoE - nara. A forumowe dziadki niech roztrzasaja dalej mimo ze juz 5 razy napisalem ze szczegolami co i jak. Nie wiem w sumie po co zreszta bo to moja prywatna sprawa jest ale tak jak mowie, mam slabosc do tego forum i jego blaznow.