lordyp napisał(a):
gosugamer1
te twoje 2 nominacje:
marek - nominacja z cytatem- serio Tobie nigdy nie zdarzyło się ,że mając 1000 spraw na głowie pozwoliłeś obejrzeć dzieciom cos co nie powinny?
takiś wzorowy rodzic? - jeśli tak - gratuluje
Polecam przejrzeć tamten wątek, tam zresztą już pisałem dlaczego sytuacja jest wyjątkowo zabawna. W skrócie Marek nie jest fizycznie w stanie się przyznać do jakiegokolwiek błędu i zawsze próbuje odkręcać kota ogonem.
lordyp napisał(a):
moja - z cytatem - serio nie widzisz tam uśmieszku, nie chwyciłeś ironii?
to zrobię to jeszcze raz :

W Twoim cytacie zabawne jest to, że redagujesz fakt, że PiS'owi zależało, żeby w stolicy nie było rozróby jako jakiś niesamowity news.
W sensie naucz się kurwa obiektywnie patrzeć na pewne rzeczy, brak rozróby w stolicy jest dobry - po prostu. A nie w kategorii PiSowi zależało, żeby w stolicy nie było rozróby - napisane w takim kontekście jakby to była jakaś misterna manipulacja.

Ale jak już mówiłem, ode mnie masz nominacje za całokształt twórczości w dziale "Polityka" - tak jednotorowego, jednowymiarowego, płaskiego postrzegania rządu jak Twoje nie powstydziłby się embe.

lordyp napisał(a):
chyba chciałeś zaznaczyć swoją tu obecność- czyżby nieśmiało sam siebie chciałeś zaproponować ?

Cierpliwie czekam na nominacje od Mendola.
I proszę wróćmy do nominacji, bo narazie bardzo ubogo wygląda lista kandydatów:1. Embe
2. Marek
3. Lordyp
4. Piszpan