Ojej a juz mysleem ze bezdie jakas sensowana riposta
Widzisz teraz to ja sie juz tylko tu bawie z toba - pisze w Twoim stylu, wysywam cie ja kto robisz TY chodz tego nie widzisz
Bo jest to potwornie zabawe ja ksie tam miotasz przed swoim komputerem ze slownikiem w reku aby czasem bledu nie popelnic - ja ma mten luz ze jestes tylo malym zabawnym czyms co mnie rozsmiesza do lez
KAZDA jedno twoja wypowiedz jest w cudowny sposob smieszna - NIGDY nie odpowiadasz na postawione ci pytania lub celne uwagi oraz nie komentujesz rzeczy ktore sa prawda lub cie dotykaja bolesnie...
Tak jak udowodnilem Ci twoja skrajna glupote z tym ze uzurpujesz sobie prawa do jakiego screenshota i twoerdzisz ze jest TWOJA wlasnascia
Wiesz co, to ze kupisz sobie globus nie czyni z Ciebie pana swiata
Ja nie musze ciebie cytowac bo ty sam w kazdej odpowiedzi przedstawiasz swoje wrodzone chamstwo i prostactwo wiec kazdy juz cie zna.
Zareczam cie ze nigdzie poza Twoimi plecami Cie nie oczerniam bo kompletnie mi zwisasz jako jednostka pozbawiona mozgu - to ze ktos w tamtym temacie gdzie zostales zbanowany cos napisal i ja odpowiedzialem to nasze prawo - mozemy rozmawiac o calej tej sytuacji czy sie tobie to podoba czy nie.
A za co dostales bana dobrze wiesz - nie za to co pisales mi prywatnie na miala bo za to to moglbys dostac tylko w ryj a nie bana co zreszta ci tez napisalem a ty teraz dumnie cytujesz jkabym nie wie mco tam napisal - dla mnie to normalny tekst do debila ktory kogos zezloscil swoimi bluzgami i chamstwem.
Zreszta.. caly czas piszesz to SAMO - nie wie mczy czytales swoje wywody mizerne - ale kazdy Twoj post jest prawie taki sam - pierdolisz cos bez sensu - piszesz mi ze ja przeklina mi obrazam a robisz dokladnie to samo i to nie tylko wobec mnie ale wobec polowy przebywajacych ludzi na tym forum - jak mowilem przegladalem dzis wiekszosc Twoich posto i postow twojej OMEGI i wiem co pisze - jestes burakiem jakich malo z mozgiem wielkosci lebka od szpilki.
To ze nikt i nic z toba nie robi mnie zadziwia - dlatego na mmogspot nie masz co liczyc ze kiedykolwiek wejdzisz, zreszta jak tylko znajde chwile ban sie powiekszy na pozostale serwisy aby cie czegos nauczyc - chodz watpie czy to cokolwiek da.
Nie wiem po co zakladales ten temat - bo jak piszesz ze chcesz sie bronic a ja nie wiem przed czym a zamiast sie bronic pisesz skrajne debilizmy to juz szczyt glupoty nie sadzisz?
Wyzywasz tez nimy moich kolegow - wiesz to ze ktos ma zle zdanie o Tobie nie czyni go moim kolegom - znam cala mase ludzi ktorzy maja zle zdanie o Tobie ale jakos nie przypominam sobie aby stali sie moimi kolegami przez to - poprostu kazdy kto cos pisze zlego o tobie ma racje i nie ma to ze mna nic wspolnego.
Dalej...
piszesz na koncu w imieniu kogo bo piszesz WY - ktos dal ci prawo tutaj do wypowiadania sie za jakas grupe? a moze piszac WY masz na mysli siebie jako mega roxujacego postera smieci - wystarczy zobaczyc ile postow napisales - potem znalezc chodz 5 normalnych i zobaczyc ile ton gowna wlales w to forum -czyniac go smietniskiem dla swojej dumy...
Miotaj sie dalej czekam - prosze, co jeszcze ciekawego wymyslisz - serio jestem zainteresowany polemika z toba bo czuje sie jakos lepszy jak wymieniam argumenty z czym takim jak ty
Obrazilem cie? ooh sorry zapomialem ze jezeli to ciebie ktos obrazi to jest zly i paskudny a ty mozesz kazdego ROTFL
Wale cie, i leje na ciebie tak ja kty ma mnie co mi napisales w mailu...
Jedyne co mi mozezs to skoczyc lub dalej pisac swoje bzdurne maile - prosze bardzo zrobmy sobie maraton usmiechu jezeli tak tu wolno na tym forum i twoje naganne zachowanie jest tolerowane... czekam na ciag dalszy twoich wypocin - ZADZIW mnie
Tylko wypowiadaj sie w oim imieniu bo jak piszesz MY to za bardzo rosniesz w sile przed soba buheehehe....
a serio konrador - mam taka beczke z ciebie ze nigdy takiej nie mialem...
Ciekawe ile to potrwa ale jestem otwarty - mialem ci nie odpisywac a co mi tam - raz sie zyje
jak zabawa w ciemnogrod to zabawa...
ps. sorry jak zrobile mjakis blad i wylapiesz to ze slownikiem to sie mozesz smialo ponabijac - uwielbiam to - bo to cecha maluczkich - szykaja malych bledow u kogos z kim "walacza" bo to wg. nich stawia ich samych w lepszym swietle bueheheehehe
czekam czekam no normalnie juz nie moge sie doczekac co napiszesz