Mark:
Hmm no nie wiem jak dla mnie w EQ2 wiekszosc mobow sie rusza.. jesli cos stoi to we wlasnym pokoju z obstawa, albo klawisz pilnujacy wieznia - nie wiem mark moze masz po prostu za wolna karte graficzna i to dlatego.. na moim komputerze sie w kazdym badz razie ruszaja
Apropos tkzw klimatycznych smaczkow wychodzilem z kanalow w Qeynos i przebieglem przy kilku myszach ktore nagle w poplochu zaczely uciekac do kanalu a za nimi pogonil kot
NPC chodza, rozmawiaja, we freeport mozna zobaczyc caly regiment strazy overlorda podczas musztry - mysle ze EQ2 mozna zarzucic duzo ale nie statycznosc. Ahh w EQ2 jest panel zawierajacy 10? stron emotow po 12 na stronie wystarczy nacisnac >o< i ma go chyba od poczatku bety.. Mnie osobiscie bardzo podoba sie jak kropla wody uderza w piasek pustyni, jak na filmach przyrodniczych normalnie
Takze Mareczku prosze zastanow sie dwa razy zanim nastepnym razem cos napiszesz bo ta twoja radosna tworczosc nijak sie ma do rzeczywistosci - naprawde.. jestes w SLD czy cos?
Aha, jeszcze jedno..
Mark napisał(a):
Tak, grałem w ~10 płatnych mmorpg, +około 10-20 free mmorpg.
Blagam cie, >>>Get a life!!!<<< bo jak rany, tracisz godziny na pisanie (nota bene kompletnych bzdur - z niewiadomo jakiego powodu) na boardach o 2och grach komputerowych tyle czasu i sily ze bys juz dawno przynajmniej wybudowal dom a moze i drzewo posadzil
---
Wiesz kiedys tluklem sie (dla jajka) z SoSy'm i Carol'em EQ vs. DAoC... Slowa (i obrazki) padaly rozne ale zaden z nas nie wszedl z flamem na forum gry - trzymalismy sie flames... eh coz widac po prostu wtedy ludzie mieli, nie wiem? wyczucie? szacunek dla cudzej pracy? Nno nic, teraz jestesmy po prostu skazani na WoW community (przy okazji, widziales zeby ktos z EQ2 wpadal na forum WoW zeby sobie pouzywac? - tu masz pierwsza roznice community
)