Zychoo napisał(a):
Taunis napisał(a):
dlaczego twoim zdaniem kaleka jest lepszym pracownikiem.
Gluchy zegarmistrz nie rozpierdoli mozolnie skladanego od szesciu godzin zegarka dlatego, ze ktos mu trabnie w ucho ;]
stosując takie rozumowanie, można uargumentować wszystko, a jednocześnie każdy argument można obalić... ale przyznam że błyskotliwe.
Edit:
do Alleya -> do czytania możesz sobie zapędzać swoje dzieci, o ile kiedyś pozwolą tobie i twojemu równie liberalnemu partnerowi jakieś adoptować. (chciałem na tym skończyć, ale się podkurwiłem) sposób w jaki rozumiesz liberalizm, świadczy najlepiej o tym, że lewactwo odniosło sukces, we wpajaniu młodym, ambitnym, uważającym się za postępowych ludziom nowomowy partyjnej. otóż mój drogi, każde świadczenie ze strony państwa, na rzecz grupy ludzi z jakiegoś powodu uprawnionej do danego świadczenia, jest zaprzeczeniem indywidualistycznych założeń każdej odmiany liberalizmu, nie tylko dlatego, że promuje się, mimo deklarowanej równości, kogoś, ale głównie dlatego, że robi się to za pieniądze odebrane pod przymusem komuś innemu.
i sam sobie poczytaj, albo jak już skończysz liceum to idź na studia politologiczne.