Szczerze, Wy dosłownie majaczycie już z tego Waszego braku elastyczności w stosunku do innych.
Wkleiłem kiedyś fivefingersy, pojechaliście mnie, szkoda tylko że biją rekordy popularności na świecie i totalnie nie macie pojęcia o tym, ważne żeby potrolować i iść sznureczkiem za mendolkiem który ma zawsze racje. W temacie rowerów, nie macie również i wyzwaliście moje zainteresowanie i posty które w większości przypadków były podparte moim doświadczeniem w maratonach w tym zakresie. Wasze doświadczenie się skończyło na komunii i rowerze komunijnym, ale ważne że tam też próbowaliście pokazać że wszystko wiecie. W temacie ubioru, po wklejeniu 2 zdjęć z netu wiecie wszystko o moim życiu.
Skoro jesteście tacy znawcy z zakresu od kuchenki poprzez ubiór, to po co tutaj siedzicie w ogóle? przecież w Waszych życiach jest wszystko poukładane i nie musicie czerpać żadnej wiedzy w internecie. Poza tym, macie je tak obłożone codziennymi obowiązkami w Waszym idealnym życiu, że nie macie czasu siedzieć tutaj
Jeszcze raz napiszę, ten temat żałosny - a tych którzy poprzez dopierdalanie na forum żałosnymi postami czują się bardziej pro w ich wirtualnym świecie serdecznie pozdrawiam.