Nefa o co biega z Kukizem i Petru? To tak na serio?
19go Przemek Wipler dał wywiad temu kolesiowi od Super Ekspresu i powiedział, że JKM może nawet nie kandydować, jeżeli byłby to warunek wspólnego startu szerokiego frontu antysystemowców.
Dla mnie dobra wiadomość, bo wolałbym, żeby partię kojarzyli z Wiplerem i JKM gdzieś z tyłu, jako europoseł, publicysta raczej niż polityk.
Łatwiej to lemingom się sprzedaje. Wiem, bo mam team w W-wie, 5tke lemingów i JKM tylko jednej dałem radę wcisnąć, a Wiplera 3ce
Jednak jeżeli Kukiz będzie kręcił z ludźmi jak Petru i ludźmi jak ten skazany chyba z SLD to kurwa...sorry gregory, niech spierdala.
tczewiak napisał(a):
lordyp napisał(a):
Niah ty na prawdę uważasz że cwaniakom , którzy brali kredyt we frankach bo oprocentowanie było niższe i przez kilkanaście lat płacili niższe raty teraz trzeba pomóc z NASZYCH pieniędzy?- ciekawe
Ja odpowiem, ja odpowiem. Nie należy się im NIC. Widziały gały co brały, a jak nie czytały to niech wypierdalają. Ale wiesz co? Prezydent nic nie może w tej kwestii zrobić hehe.
Ja wam odpowiem: widziały co brały, tylko że potem się zaczęło okazywać, że w umowach są klauzule niedozwolone.
I tyle. Banki powinny partycypować w kosztach dokładnie w takim samym stopniu jak kredytobiorcy, po 50%.
Rząd nic z tym nie powinien robić, poza udostępnieniem specjalnego przyśpieszonego trybu w sądach, tak by w max 6 miesięcy mieć wiążące wyroki.
Kuźwa...Michnik się najebał?
http://wyborcza.pl/10,82983,17976897,Wy ... yniki.html ![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)