Keii napisał(a):
http://janosiecki.bblog.pl/wpis,co;zrobi;pis,5439.html
Ciekawe, szczególnie po spojrzeniu na datę i godzinę postnięcia.
Czy każda afera musi być nazwana przykrywką dla innej afery i wywołaną przez PiS? To już nudne jest. W rządzie nie ma miejsca dla przestępców i chyba każdy premier by tak zrobił. Resztę pokaże historia. Mogę się zgodzić, że Jarek wyciąga trzymane w rękawie asy w chwili kiedy mu się to podoba, ale wątpię, że tylko po to, by zająć czymś widownię. To niektórzy 'znafcy' chyba myślą, że ludzie są tak głupi i daliby sie otumanić jak barany. I co wy tu mówicie o plebsie, który tego rzekomo nie widzi? Już nawet nie wiem ile razy w mediach słyszałem podobną teorię. Lepiej się zastanów kto tu próbuje manipulować ludźmi.
Aha, mam nadzieję, że będą nowe wybory na jesień i wygra PO. Pokażą jacy to z nich liberałowie. A kto wie, może akurat coś zdziałają?
Smashie napisał(a):
RG prowadzi do zniszczenia MEN
Chciałbym, żeby tak było ^^. Centralizacja edukacji jest zła i jest niczym innym jak indoktrynacją, niezależnie od tego czy rządzi faszysta, komunista, czy liberał.
A tak właściwie, to co ten Giertych z edukacją robi takiego złego? Oprócz tego, że nieraz pierdoli smuty?
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Aha, wywalenie Gombrowicza i dowalenie papieża. Rzeczywiście karygodne. A tak poważnie w dupie mam wszelkie kanony. Czytam co mi się podoba, jak chyba wszyscy zresztą.