kkkk20 napisał(a):
Logain - masz to w dupie zreszta jak wszystko... az dziw ze szanujesz swoja rodzine. Ciekawe czy oni wiedza o twoim podejsciu do sprawy.
Szkoda tez ze nie znasz Histori z tego co widze... Polacy zawsze byli ponizani... III rozbiory polski o czyms swiadcza prawda?? Zawsze bylismy w Europie druga kategoria ludzi. Dlatego Polska bo wyzwoleniu stala sie mocna... Wtedy ludzie wiedzieli co znaczy zyc na wolnosci i kazdy Polak drugiemu nigdy w twarz nie naplul tak ty robisz to dzisiaj kolego. Mowisz ze srasz na Polske - czyli srasz na wszystkich ludzi ktorzy o nia walczyli. Nie masz zadnych wartosci... jestes nikim... Prawdopodobnie srasz tez na swoich dziadkow, pradziadkow... Ktorzy napewno widzac twoje podejscie spalili by sie ze wstydu.
Jeste zwyklym gnojkiem ktory tylko mieszka w Polsce ale nie jest Polakiem bo tak naprawde byc Polakiem znaczy cos wiecej niz posiadanie Żbywatelstwa Polski. To kim ty wlaciwie jestes... Coz nikim... nie utazsamiasz sie z nikim ani z niczym twoj swiat zamyka sie chociaz na szczescie jeszcze na rodzinie jak to mowisz... Wogole dyskusja z ludzmi twojego pokroju mija sie z celem.
Nie chciałem zabierać głosu w tej durnej dyskusji, ale ta wypowiedź mnie po prostu "rozwaliła".
Należysz dokładnie do tego typu ludzi przez który cholernie żałuje, że urodziłem się w takim, a nie innym kraju. Szczyt ciemnoty połączony z wiecznym kompleksem umęczonego, poniżanego narodu. Ciągłe zapatrzenie w krzywdy z przeszłości, i spoglądanie w przyszłość przez pryzmat wszystkiego najgorszego co minęło. Nie potrafisz zaakceptować że świat się zmienia, bo ci wygodnie trwać w takim a nie innym stanie, bo masz przez to o sobie wyższe mniemanie.
"Patrzcie na mnie, to ja Polak mały. Mój naród, biedny poniżany, gnębiony i uciskany przez stulecia, ale przetrwaliśmy! Patrzcie, jesteśmy od was lepsi o niskie narody które miałyście więcej szczęścia"
Rzygać się chce.
Najgorsze jest jeszcze to że każdy kto choć trochę inny światopogląd niż ty ma to jest odrazu wróg narodu! Zdrajca, anty-patriota, chuj który powinien wypierdalać co prędko z kraju.
Żebyś się nie zdziwił jak kiedyś tak się stanie. I taka ciemna masa jak ty zostanie tu sama, będziecie mogli się kisić w swoim szambie i rozpamiętywać latami dawne krzywdy, kiedy wokoło was świat sobie spokojne pójdzie do przodu.