Mendol napisał(a):
mniej wiecej tak jakbys z kasseiem chcial dyskutowac o mmo i ktore jest lepsze.
ty opierajac sie o doswiadczenia z ff i wow'a, a on o swoja kolekcje
Z Kasseiem rozmawiam stosunkowo często (w porównaniu do innych z forum). Znamy się m.in. z różnych MMO: SWG, jakieś koreańskie gówno, FFXI. Grałem w nieco więcej MMO niż tylko FF. Możesz mnie po prostu nie kojarzyć hehe
I też zaczynałem od MUDów jeszcze w czasach modemów.
Cytuj:
kurwa, nie wygladasz dobrze na tych zdjeciach
Widziałeś jedno zdjęcie z długimi włosami gdy te już mi wypadały. I tak - nie jestem fotogeniczny. Postaraj się uwierzyć, że od czasów końcówki liceum z dziewczynami problemu nie miałem. Od wielu lat zaś jestem z jedną i jakoś nie w głowie mi inne.
Mój wygląd jest jak najbardziej przeciętny - obecnie nawet nie rzucam się w oczy na ulicy. Pewnie zacznę się rzucać jak już wyłysieję.
Profeta napisał(a):
Jeszcze nie daje - no to chyba jaja są (wyłączając zatwardziałe katoliczki i konserwatywne siostry).
Trafiają się ŁADNE laski, które rozdziewiczasz w wieku 19-20 lat nawet
I to nie katoliczki, nic z kwestią wiary - po prostu nie łapiące się do aktualnej mody i czekające na odpowiednią inicjatywę
Jak tak dobrze pomyśleć, to z mojego otoczenia wszystkie ładne wstrzymywały się co najmniej do 17stki zanim komuś dały. To te właśnie gorsze muszą się dowartościować i łapać facetów na cipkę.