Człowiek który popiera przekręty i wyciąganie kasy od naiwnych uczy moralności? Daruj sobie jax. Prawda jest taka że mel nerfuje na moongate co się da. Dopóki nie poczuje się zagrożony nie masz co liczyć na jakąkolwiek decyzję mającą na celu uprzyjemnić grę, raczej na kolejny nerf żeby donate stało się atrakcyjniejsze. Własnie takich jak ty "polaków" wizą niestety za granicą, szkoda. Moongate miało rózne okresy. Ostatnimi czasy dawało się na nim nawet stosunkowo normalnie grać, pewnie dlatego zainteresowanie donate spadało, no i w ostatnim czasie mel wprowadził kilka zmian mających na celu "poprawienie" sytuacji. Aż włos się jeży. JA miałem dość po Amasaju (vel Cymeryanie) któy jest ewidentnym (i nieudolnym) propsem Mela. Takich jak on nerf nie dotknie. Niestety mel stracił też pewną ciekawą zdolność, wciskanie kitu, kiedyś robił to lepiej, chociaż miewał też potknięcia (wystarczy przeciętne IQ by poznać co stało za zniknięciem tub z kolorkami).
Teraz z tego co wiem mel trochę spanikował, chce polepszyć loot (na moongate to ochłapy a nie loot
) i przyśpieszyć gainy. Nie zmienia to jednak faktu że jak tylko poczuje się pewniej znowu będzie rządził wszechobecny nerf wszystkiego co możliwe a co można sprzedać. Ktoś na tym boardzie porównał moongate do project entropia. Z przykrością stwierdzam że w project entropia dawało się wygodnie grac za mniejszą kasę.