meterrr napisał(a):
Xender napisał(a):
Ja uważam że teraz będzie dołek, kurs spadkowy, potem oczywiście znowu będą wzrostu. To nie był historyczny szczyt i BTC/ETH będzie dalej rosnąć, trudno jednak powiedzieć za ile. Byki się zmęczyły.
to zdanie jest takim zlotem
:D ze mam ubaw caly dzien
najlepsze jest "potem oczywiście znowu będą wzrostu" , jakież to oczywiste ze beda wzrosty, pytanie tylko a gdzie jest dołek ? 2000 ? 1500 ? 1000 ? z czego wynika wartosc krypto ? no i jesteś w stanie łyknąć 30% straty ? a 50% straty ? wchodzisz za 100k i po 3 tygodniach zostaje 70k, i dalej spada ... łykasz strate czy zaciskasz zeby ? no bo przeciesz wiadomo ze beda wzrosty ...
no i na koniec 'byki sie zmęczyły'
ehhhh
No nie da się ukryć że krytptowaluta jest w chuj nieprzewidywalna. ETH szybko spadło i to dość znacznie, spodziewałem się że poleci dalej tak jak BTC kilka lat temu a potem zacznie odbijać. Niestety jednak nie spało tak bardzo jak chciałem
. Tak czy siak liczyłem że jakiś opór zostanie przełamany i pójdzie w dół, na jakiś czas.
Jak długo ETH będzie rosnąć, w końcu musi nastąpić jakaś korekta a emocje kupujących ochłonąć i przestaną napędzać wzrost. Chyba że ktoś będzie to stymulował jakąś potężną gotówką.