Ten materiał - narzuca nam pewien zły tok myślenia.
- Wskaż mi jakąkolwiek partie, która w pełni dotrzymała obietnice. Otóż - nie ma takiej - pytanie - czemu k@#$ po nich tak nie jeździli? Czemu nie prześwietlali obietnic SLD?
- Pokazują tylko negatywne strony, które są imo niczym. Wyolbrzymiają je i sugerują nam, że jest to sprawa wagi Panstwowej
chcesz wiedzieć co jest ważne?
- Brak afer
- czyste kadry
- rząd w pełni polski, dla Polski
- małe mają pole manewru przez te wszystkie niekorzystne umowy, które zawarł rząd poprzedni.
Po co ta propaganda?
- brak kontroli obcych krajów, przedsiębiorców, korporacji na decyzje w Polsce
- wprowadzanie podatku od powierzchni dla marketów
- Dbanie o polska gospodarke
- PO podzczas kampani wyborczej nabrało poważne zobowiązania od "zagranicznych inwestorów" i gwarantowało sukces
- PO miało rządzić Polską i miało być " rządem marionetkowym"
-Istotne: PiS chce odkupić przedsiebiorstwa, które zostały wydane w rece obcego kapitału - po cenie której były sprzedane. Taki sektor to energetyka, linie przesyłowe. Dajmy na to jest wojna -> pierwsze co niemcy robią to odcinają nam prąd
. I nie opowiadajcie mi bajek, że nie jesteśmy TYLKO rynkiem zbytu. Bo na logike- idziesz do sklepu - brak artykulów MADE IN POLAND, a w biednej Polsce pełno made in germany. Skoro niemiec zarabia 6 krotność polskiego wynagrodzenia czy nie lepiej niemcom postawic fabryke w Polsce? Otóz nie- bo lepiej wyprodukować u nich, dać prace swoim a sprzedać u nas- pozbawić pracy naszych. Każdy towar jaki kupicie obcego pochodzenia to tak jakbyście oferowali prace 1 osobie za granicą. Nie wiem czy wiecie ale o tym sie nie mówi w telewizji ( bo zakazane przez szefów, a szefowie to obcokrajowcy) w obcych krajach ludzie dostają dotacje od PANSTWA za to, że otworza działaność w Polsce.
I tak np. Holender dostaje kupe kasy za otwarcie kurnika, przez który zbankrutuje Zdzisiek, Janek i Wiesiu. Tak samo z połowami ryb przez kutry rybacki - bo teraz ten sektor gospodarki zagranica chce nam odebrać. Szwedzi mają dłuższe okresy połowu, mają dofinasowanie od Państwa pod warunkiem, że towar trafi do Polski. EEee dużo by jeszcze wymieniać.
Co jest ważne?
- Jak twórcy tych bezmózgich materiałów nie mają co robić to powinni się wziąść za afere rywina, za amnestie które wydał kwaśniewski, za fundacje kwaśniewskiego, za pozostałe afery które były... po co ludziom w głowie mieszać pierdołami odciągając ich od spraw bardziej istotnych?
Sorrki ale mam już dość oglądania, słuchania tej całej bezmózgiej ( devsi nie mają nawet dobrego smaku i nie przebierają w metodach ) antykaczyńskiej propagandy.
Jest dobrze i bedzie lepiej.
Wyraziłem tylko swoją opinie.