embe napisał(a):
Chodzi o to że ta część mediów, wyborców i ogólnie społeczeństwa nie może się pogodzić z tym że to co PO wypracowało przez osiem lat, teraz jest przez PiS likwidowane.
Sam tryb zmian w TK nie był transparentny ale to dzięki zrypanym przepisom i że PO rozpoczęło dłubanie przy TK wcześniej.
PiS nie miał wyjścia, atakowanie zmian jakie zrobiło PO i tak kończyło się nagonką w mediach, więc zrobili co zrobili,
jaki ten PIS biedny, on nie ma wyjścia musi robić co teraz robi a wcale tego nie chce, aż mi się łezka zakręciła w oku, tak mi się ich żal jakos zrobiło i tajk dziwnie zakuło w sercu
embe napisał(a):
skurwiałe media robią koło dupy obecne zagranicą, ale to standardowe podejście znane z czasów prezydentury Lecha Kaczyńskiego.
jakie te media bezczelne, nie dość ,że piszą źle tu w Polsce to jeszcze będąc na kagańcu niemieckich właścicieli to samo piszą za granicą, jak śmią źle pisać o przemianach w Polsce , skoro wszystko idzie w tak dobrym kierunku- heh ale są zawistni
embe napisał(a):
podziałem społeczeństwa jakie stworzyło PO,
na całe szczęście mamy prezydenta wszystkich Polaków , dzięki niemu i działaniom PIS już widać pierwsze objawy likwidowania tego podziału, bo PIS zawsze stał tam gdzie wszyscy Polacy, nie tak jak PO, która zawsze jakoś gdzieś indziej
PS
moja koleżanka jest specjalistą i ordynatorem szpitala w sprawach geriatrii, pracuje w Krakowie , więc blisko Ciebie- chcesz numer?