Junkier napisał(a):
Piszpan napisał(a):
Junkier napisał(a):
No i za granicą nas szanują.
8 lat nas szanowali co juz wczesniej schulz pokazywal i PO balo sie zareagowac. "szacunek"
No na szczęście te czasy już minęły. Nadszedł czas twardych stanowisk i zdecydowanych działań.
a cos jest nie tak z polityka zagraniczna PiS ?
narazie poza przepychankami w sejmie , i rozdmuchana afera z TK przez media do poziomow absurdu nic sie nei zmienilo
bo jak spytasz przecietnego wyborce o co tak naprawde chodzi w tej sprawie z TK , to jestem pewien ze 90% ludzi nie ma zielonego pojecia
ale wywoluje tyle emocji co krzyz swego czasu
media w polsce to kurwy na niemieckim sznurku i to fakt
szkoda tylko ze media 'prawicowe' sa rownie chujowe i stronnicze i slabej jakosci, a szkoda bo gdyby podeszli do prawy z glowa to udalo by sie przekonac wiecej ludzi niz prymitywna propaganda i zaklamywaniem rzeczywistosci
pozatym jakos nie widze dramatu(co nie znaczy ze jestem zadowolony), ani w finansach panstwa ani polityce zagranicznej, a to sa filary ktore sie licza, reszta to tylko nic nie znaczaca otoczka
w poniedzialek mialo miejsce spotkanie CDU, na ktorym blogoslawiona matka angela merkel, powiedziala ze trzeba drastycznie ograniczyc naplyw imigrantow ale nie poprzez wprowadzenie limitow, czyli ta propozycja o europejskiej strazy granicznej jest juz klepnieta
czyli dla polski wg mnie jesli chodzi o polityke zagraniczna na talezu mamy
- nord stream 2
- uchodzcow
- straz graniczna eu
w polsce problemy od 10 lat pozostaja te same - i PO powinno dostac w ryja za to ze przejebalo 8 lat , chuj im na grob
- demografia x10
- niezaleznosc energetyczna
- uproszczenie podatkow - nawet nie obnizenie a uproszczenie
- dodal bym ze jakosc stanowionego prawa, ale to brzmi jak ponury zart na chwile obecna