embe napisał(a):
Wiele ludzi, którzy interesują się TK uważają że zmiany są potrzebne, podobnie jak zmiany konstytucji, sam jestem za tym by rozpocząć prace nad zmianami i nie histeryzuje nad tym że akurat PiS tego chce, zresztą zapowiadali wszystko co robią, jeśli zaczną być nadgorliwi to zostaną skarceni w kolejnych wyborach.
Klasyczny post w twoim wydaniu. Początek całkiem sensownie, bo też nie mam nic do tego, że PiS chciałby zmian w konstytucji, jego święte prawo chcenia. Do tego nawet chętnie bym zobaczył jakąś debatę zaproponowaną przez nich, konsultacje społeczne etc. Jaką mają wizję zmian.
A potem:
jeśli zaczną być nadgorliwi to zostaną skarceni w kolejnych wyborachIgnorowanie wyroków TK, nocne uchwalanie ustaw i ślubowania to nie jest przecież nadgorliwość. W sumie to nie umiem cię rozgryźć. Czy rzeczywiście popierasz PiS jak myślałem do tej pory, ale chce uchodzi za rozsądnego (na tym forum PiS ma łatkę jak PO po oby stronach powiedzmy "barykady"). Unikasz odpowiedzi, odwracasz uwagę od problemów, powtarzasz jak katarynka medialny przekaz tej partii, czy po prostu trolujesz. Chyba najlepiej jak ktoś napisał ignorować twoje posty.