Mark24 napisał(a):
ktos kogos zmusza do skandowania "jaroslaw". Gdzie, kiedy?
profeta serio - skad taki wzrost aktywnosci na tym forum w dziale polityka po sromotnej porazce lewicy? Ta systematycznosc w postowaniu mnie zadziwia... Placa od postu, od godziny, za wyniki czy to po prostu wyraz przepgromnego bolu dupy i usmierconych idei?
Btw. wytlumacz dlaczego "pogonic kurdupla" nie jest mowa nienawisci? Czy to kolejny encyklopedyczny wrecz przyklad podwojnych standardow i masz na to rownie idiotyczne uzasadnienie jak odnosnie TK..
żeby być lepszym sortem trzeba tak skandować, inaczej jest się poddanym pedagogice wstydu... (tyś nie wierzący i nie patryjota, czyli oszust i ukryty pedał)
skąd? mój pierwszy post po dwóch latach nie pisania na forum i proszę:
Profeta napisał(a):
UwolnijOrke napisał(a):
Prezes Trybunału Konstytucyjnego: prezydent wkroczył w kompetencje sądów
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-and ... dow/2ns944pogonić kurdupla? co ja mam do tego?
po sromotnej porażce lewicy... wydawało mi się, że partia narodowa i jednocześnie socjalistyczna wygrała!?
![:wtf:](./images/smilies/icon_wtf.gif)
dla mnie to ironia historii, że coś takiego religijno-socjalistyczno-narodowego, czerpiącego wzory z polityki Gomułki i Gierka powstało i wygrało w wolnej Rzeczpospolitej.
Cytuj:
Placa od postu, od godziny, za wyniki czy to po prostu wyraz przepgromnego bolu dupy i usmierconych idei?
niestety jestem na okresie próbnym
![:har:](./images/smilies/icon_har2.gif)