Piszpan napisał(a):
jezu profeta ciezko z toba gadac. ok do spotkania powinno juz dojsc ale nie kurwa na szczycie nuklearnym. ja pierdole no prosze cie. mozna jebac pis za to ze sie nie spotkali jeszcze z obama chociaz oni maja chyba wybory jakies swoje wlasne problemy z tk itd. ale ciul tam ja w sumie nawet wolabym zeby chyba duda sie spotkal juz z nowym preziem. ale ok moge powiedziec ze to blad dyplomacji ze duda jeszcze sie nie spotkal z preziem usa. ale ty mi teraz powiedz kolego bo do tego wogole sie nie chcesz przyznac jak to sie ma z cala afera rozdmuchana przez gw?
ja nie mam wątpliwości, że GW ma swoją linię, tak samo jak inne gazety, czy też portale, jedni rozdmuchują tą sprawę, inni inną, czasem bez żadnych podstaw, akurat tutaj jakaś podstawa jest, a czy rozmiar odpowiedni? Nie wiem, wydaje mi się, że warto zwrócić na to uwagę.
tak jak na słowa Jarosława K. o Polakach, którzy nie popierają jego wizji, którą emanuje PiS:
"W Polsce po 1989 roku przyjęto, że tak naprawdę prawa ma jedna część społeczeństwa, a ta druga o innych poglądach, innych opcjach praw nie ma. (...) W związku z tym nakręcano spiralę złości, niechęci i nienawiści, taką która już się z niczym nie liczyła. Wszelkie świętości, wszystkie granice zostały przekroczone. No i to oczywiście oddziałuje na tę najgorszą część społeczeństwa. W każdym społeczeństwie jest taki element najbardziej zdemoralizowany, podły, animalny i powtarzam - tutaj się niczym nie różnimy od innych - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński w rozmowie z Superstacją."
"Dodał, że właśnie ta część społeczeństwa, nie może "być nigdy traktowana jako całość". - Bo nasi wrogowie bardzo często próbują sprowadzić (opinię na temat) Polaków do tego - powiedział."
teraz stałem się zdemoralizowanym, podłym, zwierzęcym bytem
narodowy socjalizm zobowiązuje.
+ wskazywanie jakiegoś "wroga"
naprawdę to kupujesz piszpan? że ci ludzie mają 'dobre' zamiary i 'dobry' pomysł - dobrą zmianę?