Mendol napisał(a):
ja pierdole tczewiak, ty tak na serio?
Prawie. Zaczęło się od trolololo, ale skończyło się całkiem poważnie
Cytuj:
teksty o wychowaniu sobie laski to byly na topie 15 lat temu
Chodziło mi raczej o wpojenie wspólnych zainteresowań itp.
Cytuj:
i nic ci sie nie zaciera - jest wrecz przeciwnie wraz z przekraczaniem okreslonych granic wiekowych
Jak dotąd 4 czy 8 lat to była żadna różnica. 11 jest już odczuwalna, ale podejrzewam, że za 7 lat się zatrze.
Cytuj:
prawda jest taka, ze chuj wie czy bylby dramat czy nie - bo to zalezy od zupelnie innych rzeczy niz ci sie wydaje
Ehe. To, że wypłynęły pewne sprawy związane z pracą, moimi cechami charakteru czy też niedogodności wizualne to zapewne po zrobieniu dzieciaka przestałoby mieć znaczenie i żylibysmy długo i szczęśliwie jak w bajce... taaaa
Cytuj:
i na wstepie to znajdz sobie w ogole jakakolwiek laske, ktora z toba wytrzyma - a potem pogadamy o naturze
No w tym sęk, że po 7 latach wsio zaczęło się sypać jak domek z kart i twierdzę, że gdyby było dziecko to pojawiłby się spory problem. A tak można było się po prostu rozejść.
Rację masz, że nie znalazłem laski, która ze mną wytrzyma i by mi odpowiadała, ale niecałe 2 lata to w chuj mało czasu tak naprawdę. No może znalazłem, ale to ocenię za 2 lata minimum
blendamenda jak zwykle ssie czarne, pedalskie fiuty i wymyśla teorie z dupy. Wyglądam jak wyglądam co nie ma tak naprawdę wielkiego znaczenia, a historyjki o bandziorach? wyssane przez takich osiołków jak on z dupy.