Xanth napisał(a):
zaboleq napisał(a):
spierdalac z tymi krytycznymi postami tutaj
A to niby dlaczego? Uwazasz, ze dzialy dla gier na tym boardzie są tylko do ich wychwalania? Czy tez do dyskusji o nich? Bo poki co, to ty na kazdą konstruktywną krytyke odpowiadasz fanboyskim trollingiem (prawie identycznie jak mareczek odnosnie apple, bielmo na oku i piana na ustach). A poki krytyka jest konstruktywna i nie zahacza o wyzwiska i bluzgi, spokojnie moze byc tam, gdzie jest.
X.
Xanth ale gdzie ja odpowiadam fanbjowowskim trollingiem? Jakbys czytal uwaznie wiekszosz tematow to byz zauwazyl, ze praktycznie nic kabrze czy reszcie nie odpisuje bo to nie ma sensu. Napisze WoT a Kabra mi odpisze, ze mnie kurwa pojebalo i to on ma racje, AN jest zjebane etc. Nawet jak tego nie napisze wprost to z jego postow wlasnie to wyplywa - hektolitru hateingu. Niech sobie kabra gra, tylko mnie gowno obchodzi jego krytyka w kazdym poscie i wlasnie sie do nie ustosunkowuje. Ja mam swoje zdanie i oni maja swoje. Tylko ja nie musze trabic wszystkim wszem i wobec, ze to i to mi sie nie podoba bo nie jestem pierdolonym pepkiem swiata. Widać, ze nie śledziłes dyskusji o d3, gdzie chyba kazdy sie zgodzil, ze kabra przesadzil i to grubo a mimo wszystko dalej byl flame i flame.
Spoko, krytyka krytyką ale chyba tej krytyki za duzo bo obecnie dyskusje to jest tylko krytyka kabry a z nim sie nie da dyskutowac - patrz d3. Ludzie sie dobrze bawili a on swoje zale wylewal. Niech sobie zale wylewa u psychiatry... On powienien byc drugim Krippem albo AngryJoe może, to by go ludzie w koncu zrozumieli.
A ty tczewiak to wiesz - spierdalaja na drzewo bo twoich postow nie bede komentowal.
Inside, blood i pare innych osob tez maja tego dosc. I co? I nic, bo mendol tez sobie lubi ponarzekac. Czesc osob chyba ma problemy i lubi sobie ponarzekac - od tego jest psychiatra albo dziewczyna. Chociaz ostatnio przoduje to forum bo widzę, że kabra ostatnio tylko to robi. Konstruktywne to jest moze w oczach starych dziadow (No offence Xanth i Mendol) ale na pewno nie tylko ja mam tego dosc.