Piszpan debil to jesteś Ty i to debil do kwadratu a nawet potęgi n-tej
jaki ja jad wylewam- zobacz sobie mój post i twoj- kto tu jad leje, kto kogo obraża?
ciemniaku jeden, jak ci brak argumentów to najlepiej wyzwiska , ale już nas do tego przyzwyczaiłeś
chamie jeden- napisałem szczerą prawdę tam gdzie będą "ułatwienia" dla rodzimych tworzy to patologie- szwagier wójta, zięc burmistrza itp
i nie pisz mi o Norwegii bo to zupełnie inni ludzie- tak właśnie ty buraku jeden poczytaj sobie o Norwegii i o krajach skandynawskich- akurat mam tam dobrych znajomych jeden pracuje jako mechanik samochodowy ( miał w Polsce swój warsztat) i jedna pani doktor okulistka, opowiadają mi troche o tamtych ludziach , ich mentalnośći i życiu, to co u nich jest normalne u nas może siępo prostu nie przyjać- nie będe ci tłumaczył bo jesteś ciemny jak tabaka i tyle
ty rzucasz sloganami, właśnie bez przykładów, bez znajomości rzeczy, bo tak gdzieś wyczytałeś
dałeś nam przykład twojego ROZUMIENIA, na przykładzie gw i ich artykule o Kapustce- nawet nie miałęś odwagi napisać - coś źle przeczytałem , powtórzyłem za niezależną czy co tam- zbłaźniłeś się totalnie wieć sorki ale pokazałeś swój poziom inteligencji i kultury
taki burak i cham jak ty idealnie nadaje się do PIS- leć , tuptaj moze załapiesz się na jakś kontrakt- wybuduj estrade dla MON na dni NATO bez przetargu i bedziesz happy
qwa co za typ- wyszło jaki jesteś-żenada, jak PIS przestanie rządzić będziesz szybciutko lizał butki innych , kolejnych
i zacznij czytać jakieś poważniejsze gazety, portale czy co tam bo bycie biznesmenem w oparciu o ułatwienia to nie wszystko , trzeba coś sobą reprezentować
edit
aż mi wstyd ,że musiałem się zniżyć do takiego poziomu