Z jednym się zgodzę Kabraxis wydaje się "pękł" coś ostatnio bo poziom rage osiągnął histeryczne rozmiary heh
Co do Blizza - D3 pewnie gameplayowo będzie solidne ,ale ja do tego się nie umiem do końca odnieść bo h&s to nie moja działka.
Połączenie ceny + chujowego 'lekkiego' graficznego stylu + mojej osobistej niechęci do zagrywek Acti-Blizza = nie kupię.
Choć rozumiem ,że ktoś chcę w to grać.
Co do innych gier Blizza - nie wiem czemu ,ale od czasu W3 i Vanilla WoW nic mnie z tej 'stajni; nie zachwyciło - a raczej przeciwnie.
Nie chcę mi się wchodzić w dociekania dokładnie czemu , ale jak ktoś lubi to niech idzie i gra.
Mnie już ich gry nie ekscytują , albo oni coś innego robią ,albo ja jestem inny (choć potrafię po 9 latach odpalić czasem W3 i pyknąć meczyk na B.net
) - choć pewnikiem i jeden i drugi powód jest prawdziwy.
W każdym razie dla mnie Blizz spadł w moim osobistym rankingu do pozycji developera na takim samym poziomie jak EA czy obecne BW - czyli średniaka conajwyżej.
edit:
Powtarzalność sama w sobie zła nie jest - gry z serii Civilization czy Football Manager i parę podobnych jadą na mniej więcej tym samym od długich lat ,a dalej większość z nich daje fun (choć zdarzają się śmierdzące kałem wpadki).