Nie chodzi mi o twoj styl gry ,
a moze: "nie, chodzi mi o Twoj styl gry"?
jak lubisz uciekac , zostawiac kumpli zeby zgineli i ocalic swoj loocik to spoko , szkoda tylko ze ty to nazywasz "wygrywaniem".
zawsze wszystko zle postrzegales. ale nie mam do Ciebie o to zalu, w koncu jestes jeszcze mlody
Pierdolisz glupoty na prawo i lewo , chodzisz na inne shardy opowiadasz jaki to jestes zajebisty ze jestes pro dueler itd. rofl :< .
sorki ale kiedy i gdzie niby cos opowiadalem?
opwiadalem tylko o moim wspanialym przyjacielu ashveemie debilu co pierdoly gada z siege
i own = u sux? har
Ciekawe czemu niechcesz ze mna nigdy powalczyc 1vs1 tylko uciekasz ? Ah zapomnialem jestes blue faction point whore right ? Ale co to ma do rzeczy ?
mowilem 100 razy in game
mowilem na boardzie raz - powtorze drugi
byc moze zapomniales lub nie wiesz ze osi wprowadzilo penality za zabijanie faction mates (heh)
nie chce stracic punktow ktorych mam duzo
i tyle
Wyzywasz innych od trammelitow itd.
tak? hmmm skoro tak mowisz... Ty przeciez wiesz wszystko lepiej
Ale sam jestes typowym trammelita , tam powstales i taka mentalnosc ci zostala.
j.w.
Nigdy nie chodziles farmowac gold na sp , kiedy bylo pelno ludzi i wyniesieni loota z dungeonu bylo z lekka trudne.Wszystko co zdobyles bylo cheatem ,
fakt nie chodzilem, ale plywalem statkiem, cheatem (lub spearem jak kto woli) zabijajac water elementale w glow bay
imo zjebales sobie cala przyjemnosc z gry , osiagniecia czegos , postawienia domku za swoja kase itd.
to jest moja kasa
i nie wiesz jak ja zdobylem kase
ojej - znowu zapomnialem
ash wie lepiej
Nigdy nie poznales smaku prawdziwego sp.Wtedy gdy zaczales grac to juz byl strasznie trammelized , do tego dupe i mamy 100% trammel style = .
przykro mi ze zaczalem grac w uo dopiero jak w mojej miescinie zaczeli zakladac sdi
z uo bylem duchem od czasu gdy tylko powstalo
i znowu opowiadasz glupoty
W duelach albo uciekales albo precastowales In Vas Mani
uciekalem przed Toba - juz wiele razy mowilem dlaczego, chyba nie umiesz czytac
takie to straszne, ze nie mogles mnie zabic przez in vas mani?
moze zabronisz mi uzywac in vas mani?
moze w ogole regow nie bede mogl uzywac?
cry more?
nigdy niewidzialem zebys zaczal ofensywnie ,
malo widziales z swoim zyciu
jak zaczynam ofensywnie to wszyscy padacie jak walczymy w grupie, bo chyba tylko ja was healuje
co zlego ze czasami w 1 vs 1 pozwole sie przeciwnikowi wydumpowac z calej many?
poza tym ciebie nigdy nie atakuje
tylko healuje sie i odpieram twoj super atak, ktorym jestes w stanie zabic kazdego
imimo tego i tak konczyles walke na czarno-bialo .Dla mnie jestes trashtalkerem spod banku w trammel ktory zdupowal gold i nauczyl sie paru l33t txtow od retarded kolegow "pvp pro" z USA.Jestes po prostu strata miejsca na dyskach OSI.
ciesze sie za tak duzo dla Ciebie znacze
HEHE~.
HEHE!
flame more?